Antena Căutare

Vremea în septembrie 2018. Prognoza meteo anunță cum va fi la toamnă

Cum va fi vremea in luna septembrie 2018, prima luna de toamna, potrivit meteorologilor de la ANM.

Vremea în septembrie 2018. Prognoza meteo anunță cum va fi la toamnă
Prognoza meteo septembrie 2018

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru luna septembrie, prima lună de toamnă. Dacă vremea nu ne-a surprins suficient până acum, apăi în septembrie fenomenele meteo tot mai neobișnuite ne vor mai da motive de uimire.

Vremea 20 august. Prognoza meteo - temperaturi mari și furtuni cu fulgere

Cum va fi vremea în prima săptămână de școală​

Dacă am avut o vară neobișnuită, toamna va fi cel puțin la fel. Potrivit meteorologilor, vremea va continua să ne dea impresia că suntem în alt anotim. Așadar, pentru că tradiționala vară cu zilele-i nesfârșite de caniculă s-a lăsat așteptată, ea își va prelungi șederea și la toamnă.

Luna septembrie 2018 va avea vreme caniculară, cu precipitații reduse, secetoasă, exact ca-ntr-o lună obișnuită de vară.

Vremea și prognoza meteo din septembrie 2018 anunță o prima lună de toamnă vine tot cu temperaraturi ridicate. În nord și-n centru vor fi temperaturi normale, caracteristice unei luni de septembrie, iar în restul țării va fi mai cald. Precipitațiile continuă să fie deficitare în sud, est, vest.

Prognoza meteo septembrie 2018. Vară atipică, toamnă la fel?

Fenomenele meteo din această vară i-au pus pe gânduri pe experții în starea vremii, astfel că, aceștia au căutat și o explicație științifică pentru fenomenele meteo care ne-au adus numai ploi, inundații și grindină, coduri galbene și portocalii de vreme rea. Explicațiile au în centru un val de aer rece care ar fi rămas blocat la noi în țară. Acesta a dat peste cap toată noțiunea noastră de vară în România. Explicațiile experților pe larg AICI!

Vremea din luna iunie a fost cea mai ploiasă în România din ultimii 60 de ani. Nu mai puţin de 1.026 de atenţionări nowcasting cod galben de furtună, 255 atenţionări nowcasting cod portocaliu de furtună şi o atenţionare nowcasting cod roşu de furtună.

Vremea în luna iulie a avut la activ 547 de atenţionări cod galben de furtuni şi 146 de atenţionări cod portocaliu. Chiar la această oră e în vigoare o atenţionare cod galben de ploi abundente pentru mare parte a ţării şi una de cod portocaliu care vizează judeţele Tulcea şi Constanţa, până miercuri seară la 21:00.

Citește și prognoza meteo pentru joi, 26 iulie

Citește și prognoza meteo pentru luna iulie 2018

Prognoza meteo 20-26 august. Vreme toridă săptămâna viitoare... E PRĂPĂD! Județele în care au fost emise COD PORTOCALIU ȘI COD GALBEN de PLOI TORENȚIALE, DESCĂRCĂRI ELECTRICE și GRINDI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x