Antena Căutare

Vremea 1 iunie 2019. Meteorologii anunță înnorori accentuate și averse cu caracter torențial

Meteorologii anunta vreme instabila cu innorari accentuate si averse ce vor avea un caracter torential. ANM a emis doua avertizari de vreme severa valabile pana sambata. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si care sunt zonele cele mai afectate de ploi. Meteo 1 iunie 2019.

Meteorologii anunță vreme instabilă cu înnorări accentuate și averse ce vor avea un caracter torențial. ANM a emis două avertizări de vreme severă valabile până sâmbătă. Află cum va fi vremea în București si care sunt zonele cele mai afectate de ploi. Meteo 1 iunie 2019.

Meteo 1 iunie 2019. Vremea se va menține instabilă. Vor fi înnorări accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…50 l/mp. Excepție va face extremitatea de sud-est a teritoriului, unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse. Temperaturile maxime se vor situa între 20 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 19 grade.

Vremea în București 1 iunie 2019. Sâmbătă probabilitatea pentru înnorări accentuate, averse și descărcări electrice va fi mai ridicată dimineața și din nou spre seară, iar cantitățile de apă se vor situa în general între 3 și 7 l/mp. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 15...16 grade

Citește și: Papa Francisc în România. Cum va fi vremea în București, Șumuleu-Ciuc, Iași, Blaj și Sibiu

Meteo România. ANM, avertizări meteo 31 mai - 1 iunie

Vremea 1 iunie 2019. Meteorologii anunță înnorori accentuate și averse cu caracter torențial

ANM, avertizare meteo COD GALBEN

Interval de valabilitate: 31 mai, ora 12 – 01 iunie ora 10

Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică
Zone afectate: conform textului și hărții

În intervalul menționat, vremea va fi instabilă. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, grindină și intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

Notă: Instabilitatea atmosferică se va menține temporar accentuată și în următoarele zile, în cea mai mare parte a țării.

ANM, avertizare meteo COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: 31 mai, ora 15 – 01 iunie ora 10
Fenomene vizate: ploi abundente; instabilitate atmosferică, temporar deosebit de accentuată
Zone afectate: conform textului și hărții

În cea mai mare parte a Munteniei și Dobrogei, nordul Olteniei, jumătatea de sud a Moldovei, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, va ploua torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 40...50 l/mp și pe arii restrânse 60…80 l/mp. În special în estul și sud-estul țării vor fi vijelii, grindină de medii și mari dimensiuni și frecvente descărcări electrice.

Sure: stirimeteo.ro, meteoromania.ro

Citește și: Vremea 1 iunie - 1 iulie 2019. Meteorologii anunță când scăpăm de ploi

Cod portocaliu de ploi torențiale în România până pe 1 iunie. Zone afectate... Capitala, sub cod portocaliu de vreme extremă, înainte de slujba oficiată de Papa Francisc la Catedrala Sfântul Iosif...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x