Antena Căutare

Vremea 10 iulie 2019. Ploile nu se opresc nici miercuri

Prognoza meteo anunta vreme instabila în majoritatea teritoriului, in special dupa orele pranzului. Afla cum va fi vremea in Bucuresti. Meteo 10 iulie 2019.

Prognoza meteo anunță vreme instabilă în majoritatea teritoriului, în special după orele prânzului. Află cum va fi vremea în București. Meteo 10 iulie 2019.

Vremea 10 iulie 2019. Potrivit meteorologilor ANM, cerul va fi variabil, dar se vor semnala înnorări temporar accentuate după-amiaza și pe parcursul nopții, mai ales în zona montană, precum și în sud și sud-est.Cantitățile de precipitații estimate vor fi deficitare în jumătatea de nord a țării și va avea o tendință excedentară în sud-est și în extremitatea de sud a teritoriului. Vremea va fi destul de răcoroasă în majoritatea zonelor, astfel că maximele vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade.

Vremea în București. Prognoza meteo pentru miercuri, 10 iulie, anunță vreme răcăroasă și în general instabilă. Pentru această zi sunt specifice manifestările de instabilitate atmosferică, respectiv înnorări temporar accentuate, averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Media temperaturii maxime se va situa în jurul valorii de 25 de grade Celsius, iar minima va fi de 14 – 15 grade.

Citește și:

Vreme de toamnă în toată ţara. Temperaturile au scăzut brusc şi nu au depăşit 26 de grade. Ce ne așteaptă în zilele urmă... Meteo 10 iulie 2019. Vreme extremă în ultimele ore! A nins în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x