Antena Căutare

Vremea 10 octombrie 2019. Se întoarce vara în unele regiuni

ANM anunță că vremea se încălzește. Temperaturile ajung la valoarea normală pentru această perioadă. Află cum va fi vremea în București și unde vine vara.

ANM anunță că vremea se încălzește. Temperaturile ajung la valoarea normală pentru această perioadă. Află cum va fi vremea în București și unde vine vara.

Adminisrația Națională de Meteorologie(ANM) anunță că vremea se îmbunătățește considerabil.

Vremea 10 octombrie 2019. Valorile termice cresc simțitor pe parcursul zilei de joi în majoritatea regiunilor. Cerul se anunță variabil, cu intensificări ale vântului pe crestele montane. Temperaturile maxime pot ajunge până la 25 de garde Celsius, iar cele minime se vor încadra între 2 - 14 grade. În zonel joase ale țării, dimineața este foarte probabil să apară ceața. În Maramureș vor fi maxim 18 grade, iar în Crișana temperaturile ajung la 22 de grade Celsius. În Oltenia cerul va fi senis, cu maxime termice de până la 20 de grade Celsius. Dimineața și seara sunt anunțate temparaturi mai scăzute decât normalul acestei perioade în Moldova. Locuitorii din Muntenia se bucură de cer senin și temperaturi ridicate, până la 25 de grade.

Vremea în București. Meteo 10 octombrie 2019. În Capitală temperaturile urcă, pe timpul zilei, până la 24 de grade. Cerul va fi în mare parte senin, iar vântul va sufla la rafale cu 35 km/h. Noaptea sunt anunțate ploi, cantitățile de apă acumulate vor fi de 3 L/m². Temperaturile pot coborî până la 12 grade.

Meteo 7-13 octombrie 2019. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi local deficitar în sud-vestul țării dar și ușor excedentar în nordul extrem al teritoriului, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Citește și:

Vreme la extreme! În două zile, au fost două anotimpuri: Valorile termice au crescut de la 0 la 20 de grade Celsius... Meteo 10 octombrie. Avertizare ANM: cod galben de vreme severă în două județe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x