Antena Căutare

Vremea 14 ianuarie. Progoza meteo anunță ninsori viscolite și ger

 Vremea din 14 ianuarie va fi în continuare deosebit de rece în România. Prognoza meteo anunță ninsori și temperaturi minime de -10 grade Celsius la munte. 

Vremea 14 ianuarie. Progoza meteo anunță ninsori viscolite și ger
vremea 14 ianuarie

Vremea din 14 ianuarie va fi în continuare deosebit de rece în România. Prognoza meteo anunță ninsori și temperaturi minime de -10 grade Celsius la munte.

Luni, 14 ianuarie, vor fi precipitații mixte, lapoviță și ninsoare, în Moldova, Banat, Transilvania și în Oltenia. Însă, temperaturile la orele prânzului vor fi pozitive în toată țara: între 2 -5 grade, iar în Dobrogea vor fi până la 8 grade.

Vântul va suflă moderat în Crișana și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritorului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -5…0 grade în Transilvania și Maramureș, -2…3 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în nordul extrem al Moldovei), în timp ce în Dobrogea temperaturile maxime vor oscila între 0 și 5 grade Celsius, cel mai cald urmând să fie din nou în zonă litorala.

În Maramureș și în vestul Carpaților Occidentali sunt așteptate căderi masive de zăpada

Vremea 14 ianuarie în București

Vremea din 14 ianuarie se anunță deosebit de rece în București. Cerul este parțial noros, iar temperaturile maxime se vor încadra între 2°C și -5°C. Vântul va sufla în rafale la amiză de 33 km/h și cu 16 km/h dinspre V pe timpul nopții. Șansele de precipitații sunt mari, iar cantitatea de precipitații va atinge <1 L/m².

Prognoza meteo 14 ianuarie la munte

Cerul este acoperit de nori la munte, iar noaptea va fi deosebit de rece. Temepraturile maxime și minime se vor încadra între 1°C și -10°C. Vântul va sufla cu putere și va viscoli zăpadă căzută pe timpul nopții. Vântul va sufla în rafele de 38 km/h pe timpul zilei și cu 44 km/h pe timpul nopții. Cantitatea de precipitații la munte atinge 1 L/m².

Vremea 14 ianuarie. Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru săptămâna viitoare, 14-20 ianuarie 2019. Vezi aici cum va fi vremea în România, la București și la munte.

Alertă meteo! Este Cod galben de ninsori şi viscol în țară! Zonele afectate, în următoarele zile... Ger extrem și viscol săptămâna asta! Progoza meteo 14-20 ianuarie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x