Antena Căutare

Vremea 15 iulie 2019. Prognoza meteo anunță furtuni și cantități însemnate de apă

Vremea va fi in general instabila, cu cantitati de precipirații insemnate in unele regiuni din Romania. ANM a emis o avertizare meteo de tip cod galben pana la ora 21. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Vremea va fi în general instabilă, cu cantități de precipirații însemnate în unele regiuni din România. ANM a emis o avertizare meteo de tip cod galben până la ora 21. Află cum va fi vremea în București.

Vremea 15 iulie 2019. Prognoza meteo pentru astăzi anunță vreme capricioasă în toată țara. Cerul va fi acoperit de nori și va ploua pe tot parcursul zilei. În anumite regiuni fiind posibile cantități de apă însemnate și manifestări de instabilitate atmosferică. Temperaturile maxime se vor situa sub regimul normal al acestei perioade, 23 -18 grade.

Vremea în București 15 iulie. Potrivit ANM, vremea va fi în general instabilă și se va răci față de intervalul anterior. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, iar în perioade scurte de timp aversele vor avea caracter torential și vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Temperatura maximă în aceste zile va fi de 22 - 24 de grade, iar cea minimă de 14 - 16 grade, caracterizând o vreme răcoroasă pentru mijlocul lunii iulie.

Meteo România. ANM, avertizaere meteo: cod galben

ANM a emis o avertizare meteo de cantități de apă însemnate și manifestări de instabilitate atmosferică, valabilă până la ora 21.

În intervalul menționat, la munte, în nordul și vestul Moldovei, nordul Munteniei și local în Transilvania, vor fi perioade cu înnorări accentuate și averse ce vor avea și caracter torențial. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20 - 25 l/mp și izolat 40 - 50 l/mp. Pe arii restrânse vor fi și descărcări electrice, intensificări temporare ale vântului și, posibil, grindină.

De menționat este că astfel de fenomene, dar pe suprafețe mai restrânse și în intervale scurte de timp, se vor semnala și în restul teritoriului.

Vremea 15 iulie 2019. Prognoza meteo anunță furtuni și cantități însemnate de apă

Sursa: meteoromania.ro

Citește și:

Încă o săptămână de toamnă. Urmează alte zile cu temperaturi foarte scăzute, anunță meteorologii... Meteo 15 - 21 iulie 2019. Vremea rămâne capricioasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x