Antena Căutare

Vremea 15 iunie 2019. Temperaturi caniculare și ploi torențiale

Vremea 15 iunie 2019. Potrivit meteorologolor, vremea se mentine instabila și în aceast weekend. ANM anunta disconfort termic accentat si temperaturi caniculare.

Vremea 15 iunie 2019. Potrivit meteorologilor, vremea se menține instabilă și în aceast weekend. ANM anunță disconfort termic accentat și temperaturi caniculare.

Vineri 15 Iunie 2019. Vremea se va menține călduroasă, caniculară în regiunile nord-vestice. Disconfortul termic va fi accentuat, îndeosebi în zonele de câmpie, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Meteo 15 iunie 2019. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului local la deal și munte și în sud-est și pe suprafețe mici în restul țării. Aversele vor avea și caracter torențial, cantitățile de apă vor fi izolat mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină.

Vremea în Bucureșri 15 iunie. Potrivit ANM, vremea va fi călduroasă, iar în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura maximă va fi de 32…34 de grade, iar indicele temperaturăumezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul după-amiazilor și al serilor când probabilitatea pentru averse, posibil torențiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi ridicată.

Citește și: Vremea București azi și în weekend. ANM a actualizat prognoza meteo: ce ne așteaptă

ANM, avertizare meteo

Avertizare meteo valabilă în intervalul 14 iunie, ora 11 – 16 iunie, ora 23

Vremea va fi călduroasă, izolat caniculară în regiunile vestice și sudice. În orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități cu precădere în zonele de câmpie.
Îndeosebi după-amiaza și seara, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată la deal și la munte și local în celelalte regiuni. Vor fi perioade în care va ploua torențial, vor fi descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp și izolat 35...40 l/mp.

Surse: stirimeteo.com, meteoromania.ro

Citește și: ANM, estimări meteo 17 iunie - 15 iulie. Val de caniculă în România

Canicula de azi e doar începutul! Meteorologii anunță dezastrul pentru următoarele zile. Temperaturile o iau razna!... Populația este avertizată de directorul ANM: „În toată România există acest pericol major. Evitați ieșirile dacă observa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x