Antena Căutare

Vremea 16 mai 2019. Averse de ploaie şi descărcări electrice în cea mai mare parte a ţării

Vremea 16 mai 2019. Prognoza meteo pentru ziua de astăzi anunță vreme deosebit de capricioasă. În toată țara sunt așteptate averse de plaoie și descărcări electrice.

Vremea 16 mai 2019. Prognoza meteo pentru ziua de astăzi anunță vreme deosebit de capricioasă. În toată țara sunt așteptate averse de plaoie și descărcări electrice.

Vremea se va menţine instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului local în vestul teritoriului şi pe arii extinse în rest. Izolat, mai ales în regiunile sudice, vor fi condiţii de grindină şi, cu precădere în zona de munte, cantităţile de apă vor depăşi 25...30 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade. Dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea în București

În Capială, vremea se va menţine instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, iar vântul, în general moderat ziua, va slăbi pe parcursul nopţii. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 11...12 grade.

ANM, prognoză meteo specială pentru Capitală

Prognoză meteo valabilă pănă pe 17 mai 2019, ora 10

Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, mai accentuată miercuri după-amiaza și noaptea, precum și pe parcursul zilei de joi. Temporar se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor atinge 15...20 l/mp și izolat 25 l/mp. Temperatura maximă se va situa, miercuri în jurul valorii de 21 de grade, iar joi va fi de 17...19 grade. Temperaturile minime vor fi de 11...13 grade.

Sursa: mediafax.ro

Fenomenele meteo extreme ameninţă aproape jumătate de ţară! În doar câteva ore, vremea va trece de la o extremă la alta... Meteo România. Cum va fi vremea pe 16 mai 2019. Prognoză specială...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x