Antena Căutare

Vremea 17 iunie 2019. Început de săptămână cu vreme instabilă, dar și cu temperaturi ridicate

Prognoza meteo pentru astazi anunta vreme in mare parte instabila, insotita de temperaturi ridicate, dar usor mai scazute in comparatie cu ziua de ieri. ANM, avertizare meteo de tip cod galben pentru urmatoarele ore. Vremea 17 iunie 2019.

Prognoza meteo pentru astăzi anunță vreme în mare parte instabilă, însoțită de temperaturi ridicate, dar ușor mai scăzute în comparație cu ziua de ieri. ANM, avertizare meteo de tip cod galben pentru următoarele ore. Vremea 17 iunie 2019.

Vremea luni 17 Iunie 2019, în regiunile vestice, sud-vestice, nordice și centrale vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor scădea față de intervalul anterior. Vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi importante. În restul teritoriului vremea va fi în continuare călduroasă, cu disconfort termic ridicat, iar manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe suprafețe mici. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade in nordul Moldovei și 34 de grade in sud-est, iar cele minime, în general, între 13 și 23 de grade.

Citește și: ANM, estimări meteo 17 iunie - 15 iulie. Val de caniculă în România

Vremea în București 17 iunie. Prognoza meteo pentru Capitală anunță vreme călduroasă, iar în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și la începutul nopții când vor fi posibile averse. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 20 de grade, ușor mai scăzute față de ziua precedentă.

Avertizare meteo. ANM, cod galben

În intervalul 16 iunie, ora 22 – 17 iunie, ora 12, sunt așteptate manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate. Potrivit ANM, În Banat, Crișana, local în Maramureș și în nord-vestul Transilvaniei, temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40...60 l/mp.

Surse: meteoromania.ro, stirimeteo.com

Alertă meteo de ultimă oră! Toată România se așteaptă la ce e mai rău: „Sunt fenomene foarte periculoase pentru oameni”... ANM, estimări meteo 17 iunie - 15 iulie. Val de caniculă în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x