Antena Căutare

Vremea 19 octombrie 2018. Vin ploile și scad temperaturile în România

Vremea 19 octombrie 2018. Meteorologii anunta ca vremea se schimba radical. Daca pana acum ne-am bucurat de temperaturi peste media lunii octombrie, maine sunt anuntate ploi slabe in sud si sud-estul tarii. Prognoza meteo 19 octombrie.

Vremea 19 octombrie 2018. Meteorologii anunță că vremea se schimbă radical. Dacă până acum ne-am bucurat de temperaturi peste media lunii octombrie, mâine sunt anunțate ploi slabe în sud și sud-estul țării. Prognoza meteo 19 octombrie.

Vremea 19 octombrie în România

Potrivit vremea.ro, vineri cerul va fi variabil în aproape toată țară, unele înnorări temporare fiind așteptate îndeosebi în jumătatea estică. Rămășițele unei depresiuni mediteraneene vor aduce local ploi slabe în sud și sud-est, în restul regiunilor șansele pentru producerea precipitațiilor urmând să fie aproape nule. Vântul va suflă slab în toată țară, cel mult moderat pe cele mai înalte crește ale munților. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 17 și 22 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș și 19-24 de grade în restul teritoriului, cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului și în Lunca Dunării.

ANM, prognoza METEO. Cum o să fie vremea în următoarele două săptămâni

Vremea 19 octombrie în București

Pe 19 octombrie, vremea în București se anunță una cu averse și temperaturi maxime de 22 de garde celsius. Pe timpul zile, vântul va bate ușor, iar șansele de precipitații sunt de 30%. Pe timpul nopții, în București, cerul este înnorat însoțit de temperaturi minime de 12 grade celsius.

Vremea 19 octombrie la munte și la mare

La munte se anunță vreme averse în Bușteni și Sinaia. Tempetarurile maxime înregistrate vor fi cuprinse între 7 și 15 grade celsius.

La mare temperaturile vor fi cuprinse între 16 și 18 grade celsius. Șansele de precipatații sunt de 0%, iar umiditatea pe seara va atinge și procentul de 95%.

E de rău! Codul Galben se EXTINDE! Zonele din țară în care condițiile meteo sunt periculoase... Meteo 19 octombrie 2018. Cum va fi vremea joi în toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x