Antena Căutare

Vremea 2 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță ploi și temperaturi scăzute

Vremea 2 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de marti aduce vesti proaste pentru intreaga tara. Meteorologii anunta ploi si temperaturi intr-o scadere accentuata. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si la munte.

Vremea 2 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de marți aduce vești proaste pentru întreaga țară. Meteorologii anunță ploi și temperaturi într-o scădere accentuată. Află cum va fi vremea în București și la munte.

Potrivit vremea.ro, marți vremea se va răci în toată țară, mai accentuat în sudul și în estul teritoriului. Ploi slabe locale se vor semnala la munte și izolat în Oltenia. Vântul va suflă moderat în sudul și estul țării și slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 și 14 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 14-19 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul Banatului) și 11-16 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea în București. Meteo 2 aprilie

Cerul în Caputală va fi acoperit de nori pe tot parcursul zilei de mați, în schimb seara aceștia se risipesc. Temperatura maximă înregistrată pe timpul zilei va fi de 12 grade Celsius, iar ce minimă pe timpul nopții de 0 grade Celsius. Vântul va sufla moderat cu 20 km/h dinspre NE și rafale de 44 km/h. Șansele de precipiteții sunt extrem de reduse.

Prognoza meteo 2 aprilie. Vremea la munte

Vremea va fi schimbătoare. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 2 și 8 grade, iar a minimelor între -6 și 1 grad. Temporar se vor semnala precipitații.

Citește și:

Prognoza meteo 1 - 14 aprilie. ANM, vremea pe regiuni

Aer polar în România! Cod galben de vreme rea, temperaturi mici și îngheț... Cod galben de vreme severă în România. Vântul atinge rafale de 60-65 km/h...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x