Antena Căutare

Vremea 20 august 2019. România se topește, 37 de grade Celsius la umbră

Meteo Romania. Vremea va fi caniculară marti, 20 august 2019. Meteorologii anunta temperaturi de panala 37 de garde Celsius la umbra. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Meteo România. Vremea va fi caniculară marți, 20 august 2019. Meteorologii anunță temperaturi de pânăla 37 de garde Celsius la umbră. Află cum va fi vremea în București.

Săptămâna 19.08.2019 – 26.08.2019. Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, local, în regiunile centrale și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Meteo 20 august 2019. Potrivir vremea.ro, cerul se va menține mai mult senin în toate regiunile țării, iar temperaturile vor mai crește cu 1-2 grade, în medie, la nivel național. Vântul va sufla slab în jumătatea nordică a teritoriului și slab până la moderat, cel mult moderat în regiunile sudice, fapt ce va mai tempera senzația de disconfort cauzată de temperaturile ridicate. Potrivit prognozei Vremea.ro, maximele termice vor urca la prânz până spre 29-34 de grade în Transilvania și Maramureș, 32-37 de grade în Banat, Crișana și Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Olteniei) și 30-35 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea în Bucureștu. Prognoza meteo pentru marți, 20 august 2019. În Capiitală va fi cald, iar cerul va fi senin, iar ploile vor lipsi. ANM prognozează 32 de grade pentru miezul zilei, la umbră. Umiditatea în aer va fi de 33%, iar disconfortul termic va fi potențat de lipsa vântului, care va sufla doar spre seară cu o viteză de 10 kilometri la oră.

Efecte devastatoare ale încălzirii globale! Valurile de caniculă şi ploile torenţiale vor dura din ce în ce mai mult... Fenomene meteo extreme anunțate de meteorologi! Ce se va întâmpla în următoarele zile în toată România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x