Antena Căutare

Vremea 20 septembrie 2019. Vești neașteptate de la meteorologi

Meteorologii vin cu vești neașteptate. Vineri, 20 septembrie, vremea se încălzește ușor. Află prognoza meteo pentru București.

Meteorologii vin cu vești neașteptate. Vineri, 20 septembrie, vremea se încălzește ușor. Află prognoza meteo pentru București.

Vremea se încălzește vineri, 20 septembrie, în toată țara. Temperaturile maxime diurne ajung la normalul acestei perioade a anului. Sunt posibile unele ploi slabe și trecătoare, îndeosebi în prima parte a zilei în Banat, nordul Olteniei și în zona Carpaților Meridionali. În această zi să avem vreme caldă, cer variabil, cu unele înnorări după-amiază și în prima parte a nopții, cu ploi slabe trecătoare în zona Carpaților Orientali, dar și în Moldova, Maramureș, Crișana, Transilvania și în a doua parte a intervalului posibil să avem și în Muntenia.

Prognoza meteo joi, 20 septembrie, anunță temperaturi până spre 15-20 grade în Transilvania și Maramureș, 17-22 de grade în Banat și Crișana, 14-19 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 15-21 grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul regiunii. Temperaturile minime pe timpul nopții rămân scăzute, asemănătoare cu cele de joi.

Citește și: Vremea. ANM a făcut anunțul! Ce ne așteaptă în acest weekend

Vremea în București. Cerul Capitalei va fi parțial senin, cu ușoare înnorări trecătoare. Temperaturile maxime, pe timpul zilei, ajung până la 20 de grade, cu șanse de precipitașii de 10%. Pe timpul nopții minimele scad cu aproximativ 5 grade, în comparație cu ziua precedentă, și ajungla 5 grade celsius.

Citește și: Meteo 23 - 29 septembrie. Vremea se schimbă radical la sfârșit de lună

Un ciclon islandez a lovit ţara! Temperaturile sunt mult sub normalul acestei perioade. Ce se va întâmpla cu vremea în u... A nins ca-n povești în România. Imagini inedite cu primii fulgi de zăpadă. Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x