Antena Căutare

Vremea 21 aprilie 2019. Meteo de Florii: Temperaturile cresc! Unde va ploua

Vremea de Florii în România, 21 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi mai ridicate decât în ziua precedentă. Vremea București de Florii: averse izolate, meteo de Florii la munte: averse izolate pe timpul nopții.

Vremea 21 aprilie 2019. Meteo de Florii: Temperaturile cresc! Unde va ploua
vremea 21 aprilie 2019

Vremea de Florii în România, 21 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi mai ridicate decât în ziua precedentă. Vremea București de Florii: averse izolate; meteo de Florii la munte: averse izolate pe timpul nopții.

Vremea din Duminica Floriilor în România se anunță ușor instabilă îndeosebi în jumătatea nordică a țării, unde local vor cădea averse slabe de ploaie, ce pot fi însoțite răzleț și de descărcări electrice. Astfel de fenomene se vor semnala spre seară și în nordul Olteniei și al Munteniei, însă numai în mod izolat. Vântul va sufla slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în zonele montane înalte. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 11-16 grade în Transilvania, Maramureș și Crișana, 16-21 de grade în Banat și Oltenia și 13-18 grade Celsius în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în zonă Obcinelor Bucovinei.

Vremea de Paște 2019 și de Florii. Ce anunță prognoza meteo aprilie 2019

Vremea de Paște și de 1 Mai! ANM a schimbat prognoza meteo

Vremea București 21 aprilie 2019

Vremea de Florii în București anunță averse izolate pe timpul zilei. Temperaturile mai cresc ușor față de sâmbătă, cu valori maxime și minime ce se încadrează între 15°C și 5°C. Vântul va sufla cu 10 km/h dinspre SV, în rafale de 29 km/h. Cantitatea de precipitații anunțată este de 2 L/m². Cerul va deveni parțial noros pe timpul nopții. Ploile sunt așteptate și luni, 22 aprilie 2019.

Prognoza meteo la munte

La munte cerul se anunță parțial noros atât pe timpul zilei, dar și pe timpul nopții. Temperaturile mai cresc ușor și la munte, iar maximele și minimele termice se vor încadra între 13°C și 4°C. Sunt anunțate averse izolate pe timpul nopții. Cantitatea de preciptații ce se va strânge va fi de 1 L/m². Vântul va sufla cu 3 km/h dinspre NV. Ploile sunt așteptate și în cursul zilei de 22 aprilie 2019.

Vremea de Paște 2019 și de Florii. Ce anunță prognoza meteo aprilie 2019... Un nor de praf saharian ajunge în România! Zonele din țară în care va ploua în următoarele două zile: ”Temperaturile sca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x