Antena Căutare

Vremea 21 noiembrie. Prognoza meteo anunță ploi, ninsori și temperaturi scăzute

Vremea 21 noiembrie 2018. Prognoza meteo pentru miercuri anunță că temperaturile se vor încadra între 3-8 grade Celsius. Pe tot teritoriul româniei vor apărea ploi, lapoviță și ninsori.

Vremea 21 noiembrie 2018. Prognoza meteo pentru miercuri anunță că temperaturile se vor încadra între 3-8 grade Celsius. Pe tot teritoriul româniei vor apărea ploi, lapoviță și ninsori.

Potrivit vremea.ro, miercuri ploile vor continua să cadă în aproape toată țara, însă de această dată în sudul țării acestea vor fi mai abundente, local urmând să se acumuleze până la 25-30 de mm. În același timp, stratul de zăpadă ce se va depune în cursul zilei de luni va fi o amintire, mai puțin în Moldova, unde acesta va mai rezista. Tot în Moldova precipitațiile vor mai fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, îndeosebi în extremitatea nordică a regiunii. Vântul va sufla tare în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul țării. Temperaturile maxime se vor situa în general între 3 și 8 grade în Transilvania și Maramureș, 6-11 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 1-6 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în partea nordică a regiunii.

Meteo. Ger cumplit de 1 Decembrie, Ziua Națională a României

Vremea în București, 21 noiembrie

Miercuri, în Capitală, temperaturile vor fi cuprinse între 2 și -1 grade Celsius, potrivit vremea.ido. Vântul va sufla, atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții, în rafale de 54 km/h. Nici miercuri Bucureștiul nu scapă de precipitații, șansele de ploie, anunțate de meteorologi sunt de 85%, iar precipitații vor fi de aproximativ 10 L/m².

Prognoza meteo la munte, 21 noiembrie

La munte, meteorologii anunță cer înnorat cu temperaturi cuprinse între 3 și -1 grade Celsius. Nivi la munte românii nu scapă de precipitații, șansele de ploie care să se transforme în ninsoare la altitudini înalte, sunt de 50%. Cele mai scăzute temperaturi vor fi înregistrate în Azuga.

Vremea București, prognoza specială ANM. Ninsori și ger miercuri, 21 noiembrie... România îngheață! E cod galben de ploi și polei! Când e cea mai friguroasă zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x