Antena Căutare

Vremea 23 aprilie - 20 mai. ANM, estimări meteorologice

Vremea 23 aprilie - 20 mai. Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a emis o noua estimare meteorologica pentru urmatoarele patru saptamani. Afla care vor fi temperaturile medii inregistrate si la ce cantitati de precipitatii ne putem astepta.

Vremea 23 aprilie - 20 mai. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis o nouă estimare meteorologică pentru următoarele patru săptămâni. Află care vor fi temperaturile medii înregistrate și la ce cantități de precipitații ne putem aștepta.

ANM specifică: Fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Vremea 23 - 29 aprilie 2019

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în sud-estul țării.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile estice și sud-estice și apropiat de cel normal pentru această săptămână în rest, posibil ușor excedentar în sud-vestul teritoriului.

Vremea 29 aprilie - 6 mai 2019

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile sudice și sudvestice și apropiate de cele normale pentru acest interval în rest.

Vremea 6 - 13 mai 2019

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni, posibil ușor mai ridicate în extremitatea de sudvest și de nord-vest a teritoriului.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Vremea 13 - 20 mai 2019

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în sud-vestul și nord-vestul țării.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare, mai ales în jumătatea estică a teritoriului.

Cod portocaliu de vreme rea în România! Vântul atinge rafale de 90-100 km/h... Fenomen meteo neobișnuit în România, în Vinerea Mare! Anunțul de ultimă oră al meteorologiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x