Antena Căutare

Vremea 25 mai 2019. Meteorologii anunță vreme capricioasă pentru sâmbătă

Vremea se mentine capricioasa si in weekend. Meteorologii anunta ploi locale, descarcari electrice, intensificări ale vantului si grindina. Meteo 25 mai 2019.

Vremea se menține capricioasă și în weekend. Meteorologii anunță ploi locale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină. Meteo 25 mai 2019.

Vremea continuă să fie instabilă și sâmbătă. Sunt așteptate precipitații în special în nordul, centrul și estul țării și local în zonele de deal și munte. Meteorologii anunță descărcări electrice, întensificări ale vântului și pe arii restrânse grindină. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în regiunile extracarpatice, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorilor de 19 și 27 de grade Celsius, iar cele minime, între 8 și 16 grade Celsius.

Citește și: Vremea în weekend 24 -26 mai 2019. Află când scăpăm de ploi

Vremea în România 25 mai 2019

Vremea 25 mai Suceava: începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii. Temperaturi maxime de 18 grade Celsius și minime de 13 grade Celsius.

Vremea 25 mai Iași: începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie cu descărcări electrice. Ploaia va continua și seara. Temperaturi maxime de 19 grade Celsius și minime de 14 grade Celsius.

Vremea 25 mai Buzău: sunt așteptate ploi însoțite de tunete și fulgere. Ploile continuă și pe timpul nopții. Temperaturi maxime de 23 grade Celsius și minime de 14 grade Celsius.

Vremea 25 mai Constanța: începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. Ploile își vor face simțită prezența pe arii restrânse. Ploaia va continua și seara. Temperaturi maxime de 23 grade Celsius și minime de 16 grade Celsius.

Vremea 25 mai Brașov: în timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Seara, ploaia va fi însoțită și de descărcări electrice. Temperaturi maxime de 18 grade Celsius și minime de 11 grade Celsius.

Vremea 25 mai Craiova: de-a lungul zilei, vremea în Craiova va fi una foarte calmă, cerul va fi înnorat doar dimineața iar restul zilei va fi senin. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperaturi maxime de 22 grade Celsius și minime de 12 grade Celsius.

Vremea 25 mai Cluj: începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie cu descărcări electrice. Ploaia va ține și seara, dar fără descărcări electrice. Temperaturi maxime de 19 grade Celsius și minime de 11 grade Celsius.

Vremea 25 mai Timișoara: începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. Aunt așteptate ploi și descărcări electrice. Seara, ploaia fără descărcări electrice. Temperaturi maxime de 22 grade Celsius și minime de 12 grade Celsius.

Citește și: Vremea pe 3 luni în România: Ce anunță prognoza meteo pentru vara 2019: iunie, iulie, august

Vremea în București. Prognoza meteo 25 mai

În București, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor(șanse 30%). Vântul va sufla slab și moderat cu 8 - 13 km/h dinspre Vest. Temperaturile maxime vor atinge valoarea de 25 de grade Celsius și cele minime pot coborâ până la 13 grade Celsius.

Citește și: Vremea în București pe 7 zile. Ce anunță prognoza meteo ANM

Vremea 24 mai 2019. Vreme instabilă cu ploi în majoritatea zonelor... ANM, prognoza meteo 24 mai. Trei județe se află sub cod galben de ploi torențiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x