Antena Căutare

Vremea 26 ianuarie. Prognoza meteo anunță lapoviță, ninsori și polei

Vremea din 26 ianuarie aduce vreme rece, ploi și polei. Prognoza meteo indică prezența unui ciclon mediteranean peste România.

Vremea 26 ianuarie. Prognoza meteo anunță lapoviță, ninsori și polei
Vremea 26 ianuarie

Vremea din 26 ianuarie aduce vreme rece, ploi și polei. Prognoza meteo indică prezența unui ciclon mediteranean peste România.

Sambata precipitatiile mixte vor continuă să cadă pe spații extinse îndeosebi în sudul țării, în jumătatea nordică acestea urmând să își facă apariția doar în mod local. În nordul Olteniei și al Munteniei (la altitudini de peste 1000 de metri) se va mai depune un strat de zăpada de până la 15-20 centimetri, în restul regiunilor depunerea de strat urmând să fie de până la 5 centimetri.

În Bărăgan se vor menține condițiile de producere a poleiului, mai ales în prima parte a zilei, potrivit prognozelor Vremea.ro. Vântul va suflă moderat în sud-est și mai mult slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -2 și 3 grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 0-5 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu valori ușor mai ridicate, de până la 6-7 grade, așteptate în sudul extrem al Munteniei și al Dobrogei) și -4…0 grade în Moldova.

Vremea 26 ianuarie București

La București este semnalată ploaie ușoară, cu temperaturi maxime și minime ce se vor încadra între 2°C și -2°C. Vântul va sufla în rafale de 43 km/h, iar cantitatea de precipitații este de 2 L/m². Meteorologii au anunțat din nou risc de polei la București. Află mai multe aici.

Prognoza meteo 26 ianuarie la munte

Lapoviță și ninsoare pe timpul zilei la munte, ninsori pe timpul nopții. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 2°C și -5°C. Vântul va sufla în rafale de 34 km/h, iar cantitatea de precipitații atinge 3 L/m². Duminică ninsorile se opresc!

Vremea în weekend. Alertă de polei și vânt puternic în București... Ciclon în România! Fenomene meteo periculoase în weekend. Anunț meteorologi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x