Antena Căutare

Vremea 3 iulie 2019. Se întorc ploile, descărcările electrice și grindina

Potrivit ANM, se intorc ploile in Romania. In acelasi timp nu scapam de canicula si disconfort termic. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Potrivit ANM, se întorc ploile în România. În același timp nu scăpăm de caniculă și disconfort termic. Află cum va fi vremea în București.

ANM, prognoza meteo miercuri, 03 iulie, manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată se vor semnala după-amiaza și noaptea, la început în nord-est și în centru, precum și în zonele montane și submontane, apoi cu precădere în sud și sud-est.
În regiunile sudice, în după-amiaza zilei de miercuri, va persista vremea călduroasă, izolat caniculară în Lunca Dunării și disconfortul termic se va menține accentuat.

Vremea în București 3 iulie. Vremea va fi în general instabilă mai ales după-amiaza și noaptea, când vor fi înnorări temporar accentuate, averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. Ploile vor avea și caracter torențial, se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Valorile termice, în scădere față de ziua anterioară, vor caracteriza o vreme călduroasă la amiază, iar disconfortul termic se va menține ridicat. Astfel, temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 18...19 grade.

Vremea 2 - 8 iulie 2019. Potrivit ANM, în această săptămână valorile termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. În același timp, precipitațiile vor fi în general deficitare r în regiunile nordestice, centrale și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interva.

Citește și:

Caniculă şi instabilitate atmosferică, în cea mai mare parte a ţării, până joi dimineaţă... Vremea se dezlănțuie în următoarele ore. Mai multe județe din țară sunt sub avertizare de cod galben de vijelii, averse ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x