Antena Căutare

Vremea 30 ianuarie. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere

Vremea 30 ianuarie. Meteorologii vin cu vești bune pentru ziua de miercuri, temperaturile vor crește simțitor. Prognoza meteo compleță pentru 30 ianuaria 2019.

Vremea 30 ianuarie. Meteorologii vin cu vești bune pentru ziua de miercuri, temperaturile vor crește simțitor. Prognoza meteo compleță pentru 30 ianuaria 2019.

Miercuri în prima parte a zilei va plouă slab local în estul țării, iar după orele prânzului ploile vor migra treptat și către sud și centru, pe măsură ce bandă noroasă frontală va retrogradă ușor, însă în aceste din urmă regiuni precipitațiile se vor semnala pe spații ceva mai restrânse. În zonele deluroase din vestul Transilvaniei precipitațiile vor fi mixte, iar la munte la altitudini mai mari de 1500 de metri va ninge, însă nu este așteptată depunerea unui strat consistent de zăpadă. Vântul va suflă moderat în Dobrogea și în estul Bărăganului și mai mult slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 0 și 5 grade în Transilvania și Maramureș (din nou cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în nordul Transilvaniei, unde se va menține o ușoară inversiune termică datorată vântului slab), 2-7 grade în Banat, Crișana și Oltenia, 7-12 grade în Muntenia, 9-14 grade în Dobrogea, 0-5 grade în zonele nordice și centrale ale Moldovei și 5-10 grade în extremitatea sudică a regiunii, potrivit Vremea.ro.

Vremea în București, 30 ianurie

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru București. Ziua de miercuri începe cu temperaturi mult mai calde decât în mod normal în această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult spre senin, dar în orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 10…12 grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade Celsius.

Vreme neobișnuit de caldă în februarie! Prognoza meteo 29 ianuarie- 25 februarie 2019

Vremea la munte. Prognoza meteo 30 ianuarie

La munte, miercuri vremea va fi în general închisă şi se vor semnala precipitaţii mixte în cea mai mare parte a zonei montane. Cantităţile de apă vor fi mai însemnate, în special în Carpaţii Meridionali, unde pe arii restrânse se vor acumula cantităţi de apă ce vor depăşi 15 l/mp, iar punctiform 20 l/mp. Vântul va avea intensificări temporare, în special pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Se anunță ploi în București, în următoarele zile! Când va ploua în Capitală... Vremea în București 30 ianuarie. Temperaturi de peste 10 grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x