Antena Căutare

Vremea 30 iulie. Săptămâna începe cu un nou COD GALBEN de ploi torențiale. Zonele vizate

Vremea din 30 iulie se anunță capricioasă și instabilă, cu reprize de ploi torențiale, tunete și fulgere, în mai multe zone din țară. Prognoza meteo emisă de ANM aduce o nouă avertizare COD GALBEN, valabil întreaga zi de luni, până la ora 21. Cum va fi vremea luni.

Vremea din 30 iulie se anunță capricioasă și instabilă, cu reprize de ploi torențiale, tunete și fulgere, în mai multe zone din țară. Prognoza meteo emisă de ANM aduce o nouă avertizare COD GALBEN, valabil întreaga zi de luni, până la ora 21. Cum va fi vremea luni.

Potrivit vremea.ido.ro, până pe 30 iulie, ora 21:00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în sudul și estul Transilvaniei, în vestul Moldovei, local în Maramureș, precum și în zonele montane. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua și aspect de vijelie și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și izolat 50-60 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse și în restul teritoriului.

Vremea 30 iulie în București

Ziua de luni aduce furtuni cu tunete si fulgere și vreme instabilă în Capitală. Maxima zilei nu va depăși 28°Celsius, iar ploile se vor arăta în reprize pe tot parcursul zilei.

Începe IAR în orele următoare! ANM anunță URGIE: Încă două zile de ploi torențiale... Cum va fi luna august, după vijeliile din iulie. Meteorologii au actualizat PROGNOZA: "Peste 35 de grade Celsius&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x