Antena Căutare

Vremea 5 august 2019. Înnorări temporar accentuate și averse

Vremea capricioasa si cer innorat in majoritatea regiunilor. Afla unde ploua si cum va fi vremea in Bucuresti. Meteo 5 august 2019.

Vremea capricioasă și cer înnorat în majoritatea regiunilor. Află unde plouă și cum va fi vremea în București. Meteo 5 august 2019.

Vremea 5 - 12 august 2019. La începutul lunii august, în toată România, temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Prognoza meteo anună cantitățile de precipitații ce vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul țării.

Veremea luni, 5 august 2019. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara. În nordul și nord-estul țării și pe arii restrânse în zonele montane și submontane se vor semnala averse locale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Meteo 5 august: temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 19 grade.

Vremea în București. Cerul va fi în mare parte variabil, spre senin. Seara sunt așteptate ploi de scurtă durată, însă probabilitatea lor este extrem de redusă.Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade.

Citește și: Vremea 5 - 11 august 2019. Instabilitate atmosferică pe arii extinse și temperaturi în creștere

Vremea 5 - 11 august 2019. Instabilitate atmosferică pe arii extinse și temperaturi în creștere... Cum va fi vremea la mare, la munte și pe Transfăgărășan. Prognoza meteo pe 7 zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x