Antena Căutare

Vremea 5 iulie 2019. Temperaturi caniculare însoțite de furtuni

Vremea continua sa fie capricioasa. Meteorologii anunta temperaturi caniculare si disconfort termic accentuat. In acelasi timp, nu scapam de ploi. Afla cum va fi vremea in Bucuresti. Meteo 5 iunie 2019.

Vremea continuă să fie capricioasă. Meteorologii anunță temperaturi caniculare și disconfort termic accentuat. În același timp, nu scăpăm de ploi. Află cum va fi vremea în București. Meteo 5 iunie 2019.

Vremea 5 iulie 2019. Potrivit meteorologilor, sunt aștepatate averse torențiale de scurtă durată pe arii extinse. Spre seară, norii se vor risipi lăsând cerul senin. În același timp disconfortul termic va fi accentuat în cea mai mare parte a ţării, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, iar în zonele de câmpie şi podiş se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35...37 de grade.

ANM, vremea în București. vremea va fi instabilă dupăamiaza și noaptea, când vor fi înnorări temporar accentuate, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii, frecvente descărcări electrice și averse, posibil torențiale și grindină. Cantitățile de apă căzute în intervale scurte de timp sau prin acumulare vor depăși 10 – 15 l/mp și izolat 25 l/mp. Valorile termice, desi în scădere față de ziua anterioară, vor caracteriza o vreme călduroasă la amiază, iar disconfortul termic se va menține ridicat. Astfel, temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 18...19 grade.

Vremea 8 - 15 iulie 2019. Sunt anunțate temperaturi medii cu valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi peste normalul acestei perioade în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Citește și:

Vreme răcoroasă și ploi până la sfârșitul lunii iulie. Prognoza meteo în următoarele patru săptămâni... Vreme schimbătoare la Neversea 2019. Prognoza meteo de weekend, la mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x