Antena Căutare

Vremea 5 septembrie. Prognoza meteo cu ploi violente, inundatii

Vremea din 5 septembrie anunță ploi și chiar o răcire a vremii în anumire regiuni ale țării. Prognoza meteo a zilei de miercuri aduce cantități mari de precipitații, existând riscul inundațiilor pe anumite zone.

Vremea 5 septembrie. Prognoza meteo cu ploi violente, inundatii
vremea 5 septembrie 2018 meteo ploi

Vremea din 5 septembrie anunță ploi și chiar o răcire a vremii în anumire regiuni ale țării. Prognoza meteo a zilei de miercuri aduce cantități mari de precipitații, existând riscul inundațiilor pe anumite zone.

Prognoza meteo în următoarele 2 săptămâni

Prognoza meteo pentru săptămâna 3 – 9 septembrie

Potrivit vremea.ro, miercuri o ușoară răcire a vremii se va face simțită și în regiunile extracarpatice, însă în continuare temperaturile vor rămâne ușor mai ridicate în comparație cu media climatologica a perioadei. În vest, centru și nord pe arii relativ extinse se vor semnala averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice, în timp ce în sud și est astfel de fenomene se vor produce numai în mod local, însă intensitatea acestora va fi ceva mai ridicată datorită temperaturilor mai crescute, astfel încât cu totul izolat își vor putea face apariția și vijeliile, iar cu totul punctiform în Oltenia cantitățile de apa vor ajunge până la 10-15 mm.

Vântul va suflă slab în aproape toată țara, cel mult slab până la moderat în sud-vestul extrem. Temperaturile maxime se vor situa în general între 23 și 28 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei) și 27-32 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea 5 septembrie la București

Meteorologii anunță furtuni cu fulgere în formare în după-amiza zilei de 5 septembrie 2018, la București. Ploile sunt prognozate și pe timpul nopții, iar șansele de precipiații sunt ridicate. Vântil va sufla moderat dinspre NNV cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Temperaturile maxime și cele minime se vor încadra între 27°C și 16°C. Ploile prezintă risc de inundații - se vor strânge 2 l/m² pe timpul zilei și 1 l/m² pe timpul nopții. Ploile se vor opri temporar, urmând să revină în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Prognoza meteo 5 septembrie la munte

Vremea la munte se anunță ploioasă. Prognoza meteo aduce cantități mari de apă și risc de inundații. Furtuni cu fulgere în formare după-amiază și furtuni cu fulgere devreme. Ploile însoțite de descărcări electrice vor atinge 6 l/m² pe timpul zilei și 2 l/m² pe timpul nopții. Vântul suflă variabil, iar șansele de ploaie sunt de 90%. Temperaturile maxime și minime sunt între 24°C și 12°C. Potrivit vremea ido, la munte ploile vor continua și spre sfârșitul săptămânii.

Ultima oră! Vremea se înrăutățește! ANM a emis cod portocaliu de furtuni și ploi... Vremea în București 5 septembrie 2018. Furtuni cu fulgere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x