Antena Căutare

Vremea 9 ianuarie. Prognoza meteo anunță ger și ninsori pe arii extinse

Prognoza meteo pentru miercuri, 9 ianuarie, anunta ger si ninsori pe arii extinse. In extremitatea de sud-est a teritoriului, in cursul zilei vor predomina ploile, iar noaptea vor fi precipitatii mixte.

Prognoza meteo pentru miercuri, 9 ianuarie, anunță ger și ninsori pe arii extinse. În extremitatea de sud-est a teritoriului, în cursul zilei vor predomina ploile, iar noaptea vor fi precipitaţii mixte.

Miercuri, potrivit vremea.ro, va ninge pe arii extinse în jumătatea vestică a țării, însă nu se vor înregistra cantități importante de apă. După orele prânzului precipitații mixte își vor face apariția și în sud și est, cu precizarea că în sud-estul extrem se vor semnala mai ales ploi. Izolat în Muntenia și Oltenia se vor depune până la 4-6 centimetri de zăpadă. Vântul va suflă moderat spre tare în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între -3 și 2 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 0-5 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -2…3 grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în extremitatea sudică a regiunii.

Vreme geroasă până în februarie. ANM prognoza meteo ianuarie-februarie 2019

Vremea în Bucurește, 9 ianuarie

Vremea în Capitală se va încălzi ușor pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -2...-1 grad. Noapte vor fi precipitaţii în general slabe, predominant sub formă de ninsoare.

Vremea la munte, 9 ianuarie

Miercuri la munte va ninge slab mai ales în Carpaţii Occidentali şi nordul Carpaţilor Orientali. Seara şi mai ales noaptea, ninsorile în general slabe cantitativ, se vor extinde treptat în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii Orientali.

Vremea în București 9 ianuarie. Se întorc ninsorile în Capitală... ALERTĂ METEO! Cod ROȘU emis de meteorologi pentru întreaga țară. Ministerul român avertizează: „Apelați la autorități”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x