Antena Căutare

Vremea 9 martie. Prognoza meteo - temperaturi record în București și la munte

Vremea 9 martie. Prognoza meteo - temperaturi record în București și la munte. Meteorologii anunță temperaturi record pentru luna martie. 

Vremea 9 martie. Prognoza meteo - temperaturi record în București și la munte
vremea 9 martie

Vremea 9 martie. Prognoza meteo - temperaturi record în București și la munte. Meteorologii anunță temperaturi record pentru luna martie.

Sâmbătă vor mai cădea unele ploi locale în Transilvania, Banat, Maramureș și nordul Moldovei (îndeosebi sub formă de aversă), regimul termic va fi mai apropiat cu câteva grade de media climatologica a perioadei, spre deosebire de ziua de vineri (însă temperaturile încă vor rămâne considerabil mai ridicate decât ar fi normal pentru data de 9 martie).

Vântul va suflă moderat în sud-vestul și în nord-vestul teritoriului și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11 și 16 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 18-23 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 14-19 grade în Moldova.

Vremea în București 9 martie

Vremea în București se anunță însorită în Capitală, temperaturile maxime și minime se vor încadra între 20°C și 5°C. Vântul va sufla moderat cu 38 km/h pe timpul zilei și cu 17 km/h. Meteorologii anunță un weekend însorit, cu temperaturi peste media climatologică. Luni vin ploile în Capitală.

Prognoza meteo 9 martie

La munte sunt așteptate averse izolate. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 10°C și 0°C. Vântul va sufla în rafale 22 km/h pe timpul zilei și 35 km/h pe timpul nopții.De luni, vremea se strică la munte, iar meteorologii anunță lapoviță și ninsori.

Vremea în weekend 8-10 martie. Temperaturi de până la 25 de grade Celsius... Se întoarce iarna! Prognoza meteo anunță ninsori și ger...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x