Antena Căutare

Vremea București 29 iulie. Ploi torențiale și descărcări electrice, vremea pe ore

Vremea in Bucuresti azi, 29 iulie, se anunta capricioasa. Meteorologii prognozeaza ploi torentiale si descarcari electrice pe tot parcursul zilei. Afla cum ca fi vremea pe ore in Bucuresti. Meteo 29 iulie 2019.

Vremea în București azi, 29 iulie, se anunță capricioasă. Meteorologii prognozează ploi torențiale și descărcări electrice pe tot parcursul zilei. Află cum ca fi vremea pe ore în București. Meteo 29 iulie 2019.

Prognoza meteo pentru ziua de luni, 29 iulie, anunță temperaturi caniculare în estul Transilvaniei, în vestul şi în sud-vestul Olteniei. În aceste zone, temperatrile se vor situa în jurul valorii de 34 de grade(indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80) , iar în restul regiunilor se vor situa în jurul valorilor de 24 - 32 de grade.

Vremea București 29 iulie 2019. În Capitală temperaturile scad puțin în comparație cu ziua precedentă. Vremea va fi capricioasă pe tot parcursul zilei. Vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Probabilitatea de averse însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului va scădea spre seară. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 17 grade.

Citește și: Meteo 29 iulie - 4 august. Vremea caniculară începând de luni

Vremea în București, 29 iulie, pe ore

Vremea București 29 iulie. Ploi torențiale și descărcări electrice, vremea pe ore

Sursa foto: freemeteo.ro

Citește și: Meteo 29 iulie - 26 august. Vreme ploioasă și temperaturi ridicate

Ploi torențiale și vijelii în România! Este Cod galben! Zonele afectate, în următoarele ore... Vremea 29 iulie- 4 august. Prognoza meteo București, la munte și la mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x