Antena Căutare

Vremea de Bobotează 2019. Temperaturi de -17 grade și ninsori. Cele mai geroase zile din 2019

Vremea de Bobotează 2019. Temperaturi de -17 grade și ninsori. Cum va fi vremea în prag de Bobotează, dar și de Sfântul Ion.

Vremea de Bobotează 2019. Temperaturi de -17 grade și ninsori. Cele mai geroase zile din 2019
vremea de boboteaaza 2019

Vremea de Bobotează 2019. Temperaturi de -17 grade și ninsori. Cum va fi vremea în prag de Bobotează, dar și de Sfântul Ion.

Vremea de Bobotează 2019. Meteorologii anunță temperaturi extrem de scăzute în prag de Bobotează. Vor fi cele mai geroase zile și nopți din ianuarie 2019, iar temperaturile minime ating -16, -17 grade Celsius. Vor fi și ninsori la munte.

Prognoza meteo de Bobotează 2019. Media temperaturilor maxime va avea variații între -5 grade în primele zile de prognoză din 2019 și -12 grade în jurul datei de 4 ianuarie, iar a celor minime între -8 grade la început și -17...-16 grade în cele mai reci nopți (4, 5 ianuarie).

Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare în fiecare zi, pe arii mai extinse și în general moderate cantitativ în noaptea de 1 spre 2 ianuarie. De Bobotează, pe 6 ianuarie, vor fi -11 grade la munte și - grade la București. Ceața și ninsorile vor pune stăpânire pe România. Vântul va sufla cu 5-6 km/h.

De Sfântul Ion, temperaturile vor mai crește ușor.

Prognoza meteo pentru săptămâna 31- 6 ianuarie pe regiuni

BANAT - În primele trei zile media temperaturilor maxime va avea variații între 3 și 5 grade, apoi va scădea, astfel că între 3 și 7 ianuarie se va situa între -2 și 0 grade. În data de 8 ianuarie vremea se va încălzi ușor, iar până la finalul intervalului de prognoză valorile termice diurne se vor menține peste pragul de îngheț. Temperaturile minime vor fi în scădere, de la o medie de 1 grad în prima zi, până în jurul a -8 grade în dimineața zilei de 5 ianuarie.

CRIŞANA - Până în data de 2 ianuarie temperaturile maxime se vor situa în medie între 2 și 4 grade, iar minimele între 0 și -2 grade. În următoarele 5 zile se va resimți o răcire a vremii, astfel că temperaturile maxime se vor situa în medie între -4 și -2 grade, iar media minimelor va fi în general între -9 și -6 grade.

TRANSILVANIA - Valorile termice nu vor avea variații semnificative în primele trei zile, când media maximelor va fi de 1...2 grade, iar a minimelor de -4...-3 grade, apoi se va răci semnificativ, astfel că până în data de 7 ianuarie temperaturile diurne vor avea în medie între -6 și -3 grade, iar cele nocturne în general între -10 și -12 grade și vor caracteriza o vreme geroasă.

MARAMUREŞ - Până la începutul celei de a doua săptămâni de prognoză valorile termice vor fi în general în scădere, de la o medie a maximelor de 3 grade, până la -6 ...-5 grade între 4 și 7 ianuarie și de la o medie a minimelor de 0...-1 grad, până la -10...-12 grade, în același interval de timp. Din 8 ianuarie se va încălzi ușor și treptat, cu aproximativ 3...4 grade.

MOLDOVA - În primele trei zile de prognoză temperatura aerului va fi relativ constantă, media maximelor se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar a minimelor în jurul a -3 grade. Între 3 și 7 ianuarie se va răci treptat cu aproximativ 6 grade, apoi se va încălzi din nou, dar media temperaturilor diurne nu va mai depăși 0 grade, iar a celor nocturne -6...-5 grade.

DOBROGEA - Până în data de 3 ianuarie valorile termice nu vor avea variații semnificative, media maximelor va fi de 3...4 grade, iar a minimelor de -1...-2 grade. În următoarele patru zile se va răci cu aproximativ 4...5 grade, apoi se va încălzi ușor, astfel că maximele vor fi în medie de -1...0 grade, iar minimele de cel mult -6...-5 grade.

MUNTENIA - În primele trei zile de prognoză media temperaturilor diurne va fi de 3...4 grade, iar a celor nocturne se va situa în jurul valorii de -3 grade. Valori de temperatură cu până la aproximativ 6 grade mai scăzute vor fi între 3 și 7 ianuarie, apoi se va încălzi ușor și treptat, astfel că media maximelor va putea atinge 1...2 grade, iar cea a minimelor -6...-5 grade.

Oltenia- Între 31 decembrie și 2 ianuarie valorile termice se vor menține relativ constante; media maximelor va fi de 4 grade, iar cea a minimelor de -2 grade. În următoarele 4 zile se va răci și vor fi temperaturi maxime ce se vor situa în medie între -2 și 1 grad și minime între -9 și -4 grade.

La munte - Media temperaturilor maxime va avea variații între -5 grade în primele zile de prognoză și -12 grade în jurul datei de 4 ianuarie, iar a celor minime între -8 grade la început și -17...-16 grade în cele mai reci nopți (4, 5 ianuarie).

Ger extrem și ninsori abundente. Prognoza meteo pe 2 săptămâni 31 decembrie - 13 ianuarie... Prognoză de ultimă oră pentru noaptea de Revelion! La ce temperaturi trebuie să se aștepte românii din toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x