Antena Căutare

Cum va fi vremea de Crăciun. Surprize mari anunțate de meteorologi!

Vremea este în continuare rece, prognoza meteo pentru sărbători, anunâțându-se una cu temperaturi mai ridicate.

Meteorologii anunță surprize mari de sărbători! Iată cum va fi vremea de Crăciun și ce haine trebuie să ne pregătim. Ce temperaturi vor fi pe 25 și pe 26 decembrie în țară și la munte

Vremea este în continuare rece, prognoza meteo pentru sărbători, anunâțându-se una cu temperaturi mai ridicate.
Spre deosebire de anii anteriori când Sărbătoarea Crăciunului ne-a găsit fără zăpadă, anul acesta românii vor putea avea parte de zăpada depusă deja, spre deliciul copiilor și al iubitorilor de nea.

În zilele următoare se anunță formațiuni noroase, temperaturi scăzute și ploaie, mai ales în regiunile sudice și de Sud Est iar ulterior acestea se vor transforma în lapoviță și ninsoare. De duminică, vântul se întețește ceea ce va face ca senzația de ger să se intensifice.
Începând cu săptămâna viitoare, valorile termice vor fi mai ridicate decât în această săptămână, iar cantitățile de precipitații vor fi normale pentru această perioadă.

Vremea de Crăciun, 25 - 26 decembrie.

Conform dcnews, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, potrivit ANM. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele care ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval.

Vremea de Crăciun, 25 - 26 decembrie.

În București, soarele își va face apariția, deși cerul va fi parțial noros. Pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, maximele și minimele termice se vor încadra între -7°C și 2°C. Vântul va sufla cu 11 km/h dinspre SV pe timpul zilei și cu 7 km/h dinspre SV, potrivit vremea.ido.ro. Ceața va persista, fără ploi sau ninsori. Pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, maximele și minime termice scad cu două grade Celsius. Ziua sunt așteptate ploi, iar în noaptea de 26 spre 27 decembrie va ninge în București.

Vremea de Crăciun 2018. Temperaturi la munte

La munte, de Crăciun, temperaturile vor ușor scăzute față de Ajun, iar ceața va persista pe întreaga zi. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 5°C și -2°C. Vântul va sufla cu 6 km/h dinspre V, pe timpul zilei și cu 7 km/h dinspre V, pe timpul nopții. Noaptea sunt așteptate ninsori. În a doua zi de Crăciun, vremea va fi mult mai rece, cu ninsori ziua și ger noaptea, mai spune dcnws.ro.

Vremea o ia razna! După valul de ninsori și ger, meteorologii anunță temperaturi ANORMALE pentru această perioadă. Câte ... ANM alertă meteo. Vremea se strică iar! COD GALBEN de viscol și ninsoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x