Antena Căutare

Vremea de Sfânta Maria: avertizare meteo, cod galben de ploi și vijelii

ANM a emis o avertizare meteo de tip cod galben de vreme severă pentru astăzi, 15 august, de Sfânta Maria. Află cum va fi vremea în București.

ANM a emis o avertizare meteo de tip cod galben de vreme severă pentru astăzi, 15 august, de Sfânta Maria. Află cum va fi vremea în București.

Meteo 15 august 2019. Vremea se va răci considerabil, în aproape toate regiunile țării. Cantităţile de apă vor fi însemnate şi pot ajunge local la 40 de l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 31 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în sudul ţării.

Vremea în București 15 august 2019. Cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru fenomene specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată după-amiaza și noaptea. Vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse ce pot avea și caracter torential, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi în jur de 30 de grade, iar cea minimă de 16....18 grade.

Citește și: Meteo 5 august - 2 septembrie. Urmează o vreme nespecifică acestei perioade

Vremea de Sfânta Maria: avertizare meteo, cod galben

Interval de valabilitate: 15 august, ora 14 – 15 august, ora 23.

În intervalul menționat, în județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Brașov, Covasna și în zona de munte a județelor Buzău și Sibiu, se vor semnala averse torențiale, intensificări ale vântului, descărcări electrice și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 50...60 l/mp.

Vremea de Sfânta Maria: avertizare meteo, cod galben de ploi și vijelii

Citește și: Vremea 12 -25 august. Temperaturile scad și se întorc furtunile

Vreme capricioasă în minivacanța de Sfânta Maria! Opt județe, sub cod galben de ploi torențiale și vijelii... Începe potopul în România! ANM a emis primul cod portocaliu de ploi și vijelii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x