Antena Căutare

Vremea în București 25 decembrie. Vremea de sărbători în Capitală

Vremea in Bucuresti 25 decembrie. Vremea de sarbatori in Bucuresti se anunta apropiata de normele acestei perioade.

Vremea în București 25 decembrie. Vremea de sărbători în București se anunță apropiată de normele acestei perioade.

Marți, în prima zi de Crăciun, vremea se va ameliora că aspect în toată țară, dar se va răci ușor. Unele precipitații slabe (predominant sub formă de ninsoare) vor mai cădea local în Transilvania, Maramureș, Crișana și nordul Moldovei. Vântul va suflă slab până la moderat în estul extrem al teritoriului și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -3 și 2 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 0-5 grade în Banat și Crișana, 3-8 grade în Oltenia și -1…4 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

ANM prognoza meteo pe o lună. Vremea 24 decembrie - 21 ianuarie

Marți vor fi înnorări persistente şi pe arii restrânse, temporar, va ninge slab. Vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze mai mari în zona înaltă, rafalele vor depăşi 80...90 km/h spulberând zăpada. Temperatura aerului va fi în scădere faţă de intervalul anterior.

Vremea în București, 25 decembrie

În Capitală, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului va avea valori apropiate de normalul perioadei, cu o maximã ce se va situa în jurul valorii de 4 grade şi minima de -6...-4 grade.

Vremea 25 decembrie. Prognoza meteo de Crăciun anunță temperaturi în scădere... Meteo 25 decembrie. Vremea de sărbători se va răci treptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x