Antena Căutare

Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturile scad drastic

Vremea București. Prognoza meteo pe 7 zile arată vreme schimbătoare în București, cu ploi multe și temperaturi scăzute.

Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturile scad drastic
Vremea in Bucuresti

Vremea în București. Prognoza meteo pe 7 zile arată vreme schimbătoare în București, cu ploi multe și temperaturi scăzute.

Vremea în București se va răcori simțitor în această săptămână. Temperaturile vor scădea semnificativ pentru această perioadă din an, maximele ajungând la 23-24 de grade Celsius.

Vremea București- Luni

Luni, vremea este ușor mai răcoroasă în prima parte a zilei, dar temperaturile cresc până la 29 de grade Celsius. Vântul bate ușor și, pe timpul nopții, este posibil să fie ploi și furtuni.

Vremea București - Marți

Marți, cerul va fi mai mult înnorat, cu șanse mari de ploi și furtuni. Față de intervalul anterior, temperaturile scad și cu 10 grade Celsius, maxima zilei ajungând doar la 23-24 de grade Celsius.

Vremea București - Miercuri

Miercuri, vremea în București se menține răcoroasă, temperaturile maxime atingând 24 de grade Celsius. Atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții sunt posibile averse și furtuni.

Vremea București - Joi

Și joi, temperaturile maxime vor rămâne scăzute pentru această perioadă din, cu maxime ce nu depășesc 24 de grade Celsius. Cerul va fi în continuare înnorat, însă șansele de ploaie rămân scăzute pe parcursul zilei.

Vremea București - Vineri

Și la sfârșitul săptămânii, vremea rămâne răcoroasă, maximele rămânând scăzute. Atât vineri, cât și în restul zilelelor de weekend, ploile își vor face prezența, iar vântul va sufla ușor.

Vremea București - Sâmbătă

Sâmbătă, temperaturile mai cresc câteva grade, maximele ajungând la 26-27 de grade, însă de ploi tot nu scăpăm, sunt anunțate câteva averse, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Vremea București - Duminică

Duminică se mai răcorește un pic, temperaturile scad din nou până la valoarea de 23-24 de grade, vor fi posibile ploi și furtuni.

Citește și: ANM, prognoza meteo pe o lună. Temperaturi și precipitații peste normalul acestei perioade

Vremea în București, pe cartiere

Variațiile de temperatură și precipitații în zonele din București nu sunt unele mari, însă ele există și sunt resimțite în funcție de densitatea clădirilor, a zonelor verzi și în funcție de nivelul de poluare a aerului.

Estul şi sudul oraşului au toamne lungi şi călduroase, ierni blânde şi primăveri timpurii.
Media anuală a temperaturii în Bucureşti este în jur de 10 - 11°C .

Zona centrală a Bucureștiului, cu cea mai mare concentrare de clădiri, străzi înguste, largi bulevarde și câteva zone verzi, are o temperatură medie anuala de 11 Grade Celsius, vânt sub 2 m/s , umiditatea de 3-6 %, mai mică decât în alte zone. Are, de asemenea, și cea mai lungă perioada de vegetație, de 220 zile fără ger, pe an.

Zona mediană, cea care cuprinde vechea zonă industrială a Bucureștiului cu mici frabrici și gări, este definită printr-un grad mare de poluare, zile cu ceață, ploi abundente, mai puține zile însorite, având o temperatură medie anuală sub 11 Grade Celsius și un volum de precipitații de 600 mm pe an.

ANM: cod galben averse torențiale și grindină în șase județe din România... Vremea pe o lună. ANM, prognoza meteo 8 iulie - 5 august 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x