Antena Căutare

Vremea în weekend 7octombrie Meteorologii anunță temperaturi de îngheț în unele zone ale țării

Vremea in weekend (5-7octombrie). Meteorologii anunta temperaturi de inghet in unele zone ale tarii. Afla cum va fi vremea in tara, zilele următoare, si care sunt zonele cele mai afectate de frig.

Vremea în weekend (5-7octombrie). Meteorologii anunță temperaturi de îngheț în unele zone ale țării. Află cum va fi vremea în țară, zilele următoare, și care sunt zonele cele mai afectate de frig.

Vremea în weekend (5-7octombrie)

Vremea vineri, 5 octombrie. Dimineață vor exista temperaturi de îngheț în depresiunile din estul Transilvaniei, însă un astfel de fenomen nu mai reprezintă ceva deosebit pentru zona respectivă încă din a două decadă a lunii septembrie. Vântul va suflă slab până la moderat în jumătatea estică a țării și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 18 și 23 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și în Lunca Dunării.

Prognoza meteo pe luna octombrie. Cum va fi vremea 1 - 29 octombrie 2018

Vremea sâmbătă și duminică, 6 și 7 octombrie. Vremea va fi frumoasă și caldă în toată țară, doar în vestul teritoriului în a două parte a zilei de duminică urmând să existe condiții pentru producerea unor ploi slabe, în mod local. Temperaturile maxime se vor situa în general între 20 și 27 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în Banat.

Vești proaste de la meteorologi! Este Cod GALBEN! Condiții meteo PERUICULOASE într-o zonă a țării, în următoarele ore... Anunț de ULTIMĂ ORĂ! Condiții meteo PERICULOASE în această noapte, în mai multe localități din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x