Antena Căutare

Vremea pe o lună. ANM, prognoza meteo 8 iulie - 5 august 2019

ANM, prognoza meteo in intervalul 8 iulie - 5 august 2019. Potrivit meteorologilor, vremea va fi in continuarea capricioasa iar valorile termice intr-o usoara coborare in prima jumatate a intervalului mentionat.

ANM, prognoza meteo în intervalul 8 iulie - 5 august 2019. Potrivit meteorologilor, vremea va fi în continuarea capricioasă iar valorile termice într-o ușoară coborâre în prima jumătate a intervalului menționat.

Vremea 8 - 15 iulie 2019

ANM, prognoza meteo anunță că valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în nord-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice, estice și sud-estice, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali.

Vremea 15 - 22 iulie 2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice acestui interval. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor deficitare în regiunile intracarpatice dar și ușor excedentare în extremitatea de sud-est a țării.

Vremea 22 - 29 iulie 2019

Prognoza meteo ANM, anunță că temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile centrale și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea 29 iulie - 5 august 2019

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi apropiat de cele normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a teritoriului.

Sursa: dcnews.ro

Citește și:

Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturile scad drastic

Meteo 8 - 14 iulie. Vremea se schimbă dramatic

Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturile scad drastic... Peste 150 de apeluri la 112. Fenomele meteorologice au distrus 15 acoperișuri din Mehedinți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x