Antena Căutare

VINE FRIGUL! Meteorologii au anunţat cât de tare SE VA RĂCI în următoarele zile, în fiecare regiune a ţării

Prognoză meteo. Luna noiembrie va aduce schimbări radicale ale vremii. Meteorologii ANM au publicat prognoza meteo valabilă până pe 11 noiembrie 2018. Conform prognozei, temperaturile vse vor menţine peste media obişnuită pentru această perioadă. Vom avea parte şi de vreme rece şi ploi.

Prognoză meteo. Luna noiembrie va aduce schimbări radicale ale vremii. Meteorologii ANM au publicat prognoza meteo valabilă până pe 11 noiembrie 2018. Conform prognozei, temperaturile vse vor menţine peste media obişnuită pentru această perioadă. Vom avea parte şi de vreme rece şi ploi.

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în Muntenia

Începutul lunii noiembrie aduce scăderi drastice ale temperaturii. De la o medie de 22 de grade în primele zile din noiembrie, la 14 grade în ultimele zilei de prognoză. Temperaturile vor continua să scadă, pâna la valori de 5-6 grade, în perioada 10-11 noiembrie.

Probabilitatea pentru ploi slabe sau burniţă, pe suprafeţe mici, va fi mai ridicată după data de 7 noiembrie.

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în Transilvania

În prima perioadă din noimebrie, vremea rămâne caldă, cu medii ale temperaturilor maxime cuprinse între 21 şi 24 de grade. Din 4 noiembrie şi până la finalul intervalului de prognoză temperaturile maxime vor scădea până la 15 grade.

Vor fi ploi de scurtă durată, pe suprafeţe mici, la începutul intervalului de prognoză şi din nou în ultimele zile ale acestuia.

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în Moldova

În noiembrie aduce frigul în Moldova. Pe 11 noiembrie, temperatura va ajunge la 12 grade. Izolat, vor fi condiţii pentru ploi slabe sau burniţă.

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în Oltenia

Primele zile din noiembrie menţin valori peste media perioadei în Oltenia, maximele termice situându-se în jurul valorilor de 24-25 de grade. Începând de săptămâna viitoare, vor scădea treptat, până la 14-15 grade.

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în Banat

Din data de 4 noiembrie se va intra într-un proces de răcorire treptată, astfel că până la finalul celei de a doua săptămâni de prognoză se va ajunge la medii ale temperaturilor maxime de 16 grade.

Probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi mai ridicată după data de 6 noiembrie.

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în Dobrogea

Din data de 1 noiembrie vremea va intra într-un proces de răcorire ce va face ca la finalul intervalului de prognoză media temperaturilor diurne să fie de cel mult 14 grade, iar a celor nocturne de 8 grade. Izolat se vor înregistra ploi slabe sau burniţă.

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în Crişana

În prima săptămână de prognoză vremea se menţine caldă, cu temperaturi maxime de 21-25 de grade. În cea de-a doua săptămână valorile termice vor fi în scădere treptată, spre maxime medii în jurul a 16 grade.

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în Maramureş

În primele 3 zile din noiembrie, valorile termice se menţin peste normalul perioadei. Astfel, media temperaturilor maxime va fi între 21 şi 24 de grade.Din data de 4 noiembrie şi până la sfârşitul celei de a doua săptămâni, vremea va intra într-un proces de răcire treptată, iar media maximelor termice va ajunge la 14-15 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în jurul datei de 30 noiembrie şi din data de 7 noiembrie.

Avertizare IMEDIATĂ: Cod GALBEN de fenomene meteo EXTREME. Locuitorii din zona vizată trebuie să își ia măsuri de precau... Fenomen meteo STRANIU în România! Ce se va întâmpla cu vremea în fiecare regiune, în acest weekend. Se schimbă TOT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x