Antena Căutare

Vremea se răcește radical în România. Vor fi temperaturi și de până la -10 grade. Care e prognoza meteo pentru luna februarie

ANM anunță că iarna își va face simțită prezența în România. Află din rândurile de mai jos care vor fi temperaturile pentru zilele următoare, dar și care e prognoza meteo pentru luna februarie.

un bărbat care stă cu geaca, căciulă, mănuși și fular în casă, deoarece îi este frig Galerie
Vremea se răcește radical în România. Vor fi temperaturi și de până la -10 grade. Care e prognoza meteo pentru luna februarie | Profimedia

Meteorologii au anunțat că vremea se va răci considerabil. Temperaturile vor ajunge chiar până la pragul de -10 grade Celsius, iar, în unele părți ale țării, mai exact, în sud-vest, sud și est, vor fi precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare, potrivit Adevărul.

Citește și: Nicoleta Voicu, probleme mari cu banii. Îndrăgita artistă stă în frig de teama facturilor uriașe

Unde se vor resimți cel mai puternic temperaturile scăzute

Potrivit meteorologilor, răcirea cea mai puternică se va resimți în estul țării, acolo unde, începând din 24 ianuarie, maximele se vor încadra între -2 și 5 grade, valori cu până la 18 grade mai scăzute comparativ cu cele înregistrate săptămâna trecută, potrivit sursei citate.

Și nopțile vor deveni mult mai reci, cu temperaturi negative aproape în toată țara. În unele dimineți, minimele vor scădea sub -5 grade în zonele de vale și vor atinge și -10 grade în depresiunile intramontane din estul Transilvaniei și vestul Moldovei, potrivit România TV, citată de Adevărul.

Citește și: Într-un oraș din Europa oamenii primesc geci groase ca să se încălzează. Locul în care primarul a vrut să scape de facturi

Care e prognoza meteo pentru luna februarie

Săptămâna 30.01.2023 – 06.02.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori, în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice, dar şi uşor mai coborâte la munte. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în zonele montane, iar, în rest, vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 06.02.2023 – 13.02.2023

Temperaturile medii vor, fi în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi, în general, deficitar în jumătatea sudvestică a ţării, iar, în rest, va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 13.02.2023 – 20.02.2023

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, potrivit Adevărul.

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Prognoza meteo 24 ianuarie 2023. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 25 ianuarie 2023. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x