Antena Căutare

Gata, toamna își intră în drepturi! Zeci de județe din țară, sub cod galben de ceață

Toamna își intră în drepturi încet, dar sigur, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. Zeci de județe din țară se află, vineri dimineață, sub cod galben de ceață. 

Toamna își intră în drepturi încet, dar sigur, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. Zeci de județe din țară se află, vineri dimineață, sub cod galben de ceață.

Astfel, potrivit meteorologilor, codul galben de ceață este valabil pentru 26 de județe din țară. De asemenea, traficul rutier se desfășoară cu dificulate, în condiții de ceață densă, pe mai multe drumuri județene.

Judeţele vizate sunt Harghita, Brăila, Ialomiţa, Buzău, Călăraşi, Constanța, Tulcea, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Dâmboviţa, Bacău, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iași, Vaslui, Botoşani și Suceava până la ora 9.00.

De asemenea, până la ora 10.00 sunt vizate județele Alba, Covasna, Sibiu, Maramureş, Sălaj, Cluj și Bistriţa-Năsăud.

De asemenea, meteorologii anunță burniță în mai multe zone.

Potrivit ANM, în zonele aflate sub atenţionare, ceaţa scade vizibilitatea sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Totodată, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că se circulă în condiţii de ceaţă densă pe drumurile din foarte multe judeţe ale ţării, precum Harghita, Brăila, Ialomiţa, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Tulcea, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Dâmboviţa, Bacău, Iaşi, Neamţ şi altele.

Alertă meteo ANM de ceață și burniță. Cum va fi vremea în weekend în România... Vremea pe patru săptămâni, actualizată de ANM. Temperaturi mari în luna noiembrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x