Next Star

Ne revedem în curând!

Vezi cum arata juriul Next Star in viziunea unui copil! Nici Negru n-a scapat!

 
+6 click pentru
galerie

O noua editie Next Star revine joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Si in aceasta saptamana, cei cinci jurati, Lora, Pepe, Maria Carneci, Vasile Muraru si Connect-R vor asista la un spectacol savuros si vor trai alaturi de cei mici cele mai naturale si frumoase emotii, reactii si povesti.

Micuta Daria, pasionata de desen i-a uimit pe jurati cu niste caricaturi de senzatie. Dupa ce i-a studiat in detaliu, i-a creionat intocmai ca pe personajele de desenate. Nici Dan Negru n-a scapat! Uite cum si i-a imaginat Daria!

Avand ca prima regula diversitatea, preselectiile Next Star au adus in fata juriului unii dintre cei mai talentati copii ai Romaniei. Printre ei si micuta Daria, pasionata de teatru si desen, care i-a cucerit pe cei cinci jurati cu o serie de caricaturi de senzatie.

Si ca sa nu ramana datoare, i-a facut un cadou inedit si lui Negru. Nu ratati joia maine seara, de la 20:30, o noua portie de spectacol savuros, in compania celor mai talentati copii ai Romaniei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe