Antena Căutare

Alina Eremia, jurata „Next Star”, mai hot ca niciodată! În costum de baie, a înfierbântat internetul!

Alina Eremia, jurata “Next Star”, a mers la piscină și și-a descoperit trupul fără cusur! care a prins-o de minune! Dovadă stau sutele de complimente pe care le-a primit de la admiratorii care nu au mai contenit cu laudele.

Alina Eremia, jurata “Next Star”, a mers la piscină și și-a descoperit trupul fără cusur! care a prins-o de minune! Dovadă stau sutele de complimente pe care le-a primit de la admiratorii care nu au mai contenit cu laudele.

În costum de baie, artista a primit sute de complimente! Odată cu venirea verii, parcă a înflorit! Radioasă, îndrăgostită, artista arată mai bine ca oricând.

În plus, de fiecare dată, își ține admiratorii la curent cu tot ceea ce face.

„Alina Eremia, pur și simplu ești extraordinară!”, i-a comentat un admirator. Jurata celei mai iubite emisiuni pentru copii își apreciază la rândul ei fanii, iar uneori chiar le răspunde la comentarii.

BACALAUREAT 2017. Alina Eremia, jurata „Next Star”, a luat o notă foarte mare la bacalaureat!... Dorian Popa le-a prezentat-o tuturor pe una din membrele echipei sale! Fanii: „Vrem și noi, John, la tine în ogradă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x