Antena Căutare

Ana Maria Mircea este preferata publicului din cea de-a doua ediție Next Star, sezonul 10

La numai 11 ani, micuța Ana Maria Mircea a reușit sâmbătă, la Antena 1, în cea de-a doua ediție Next Star din acest sezon, să își îndeplinească un vis, dar și să cucerească inimile celor de acasă!

ana maria mircea pe scena next star in timpul momentului Galerie
Ana Maria Mircea este preferata publicului din cea de-a doua ediție Next Star, sezonul 10 | Antena 1

Îmbrăcată în costum popular, Ana Maria Mircea a interpretat piesa "Mărioara de la Gorj" cu o voce puternică și a reușit să îi uimească pe Dorian Popa, Loredana și Ștefan Bănică. “Îmi place tradiția foarte mult. Mie îmi place foarte mult să cânt muzică populară.

E cel mai frumos lucru pe care l-am putut face în viața mea”, a spus micuța Ana, care a reușit să își îndeplinească și un mare vis pe scena Next Star: să facă un duet cu Loredana! Mai mult, Ana Maria a reușit să îi cucerească pe cei de acasă, astfel că a ocupat un loc în Finala de Popularitate.

Ana Maria Mircea a fost votată în aplicația Antena 1, unde publicul e invitat săptămânal să își trimită favoritul în Finala de Popularitate.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Ana Maria Mircea, cu o dragoste nemărginită pentru muzica populară, i-a încântat pe jurați

În cea de-a doua ediție Next Star, sâmbătă, la Antena 1, Marc Patric Mitrașcă a fost alesul juraților pentru a merge direct în finala sezonului zece. Reușita sa este cu atât mai mare cu cât băiețelul a fost concurent Next Star și în urmă cu doi ani, dar din păcate nu a mers mai departe.

De această dată însă i-a ridicat în picioare pe Ștefan Bănică, Loredana și Dorian Popa și și-a asigurat un loc în finală.

Next Star, 29 mai 2021. Marc Patric Mitrașcă este al doilea finalist al sezonului 10... Cât de mult a crescut Brianna Fora, micuța artistă care a impresionat juriul Next Star cu piesa "Guguștiucul",...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x