Antena Căutare

“Are nouă ani şi plângea microfonul ăla. Mi-ai făcut pielea de găină”. Micuţa Cristina Apostolache şi-a pus tot sufletul într-o piesă de oameni mari

Cristina Apostolache are 9 ani şi este din Bucureşti. În această seară, s-a prezentat, cu multă îndrăzneală, pe scena Next Star, susţinută de familie, însă recunoaşte că are o relaţie aparte cu tatăl ei, care o însoţeşte pe la toate festivalurile şi concertele.

Cristina Apostolache are 9 ani şi este din Bucureşti. În această seară, s-a prezentat, cu multă îndrăzneală, pe scena Next Star, susţinută de familie, însă recunoaşte că are o relaţie aparte cu tatăl ei, care o însoţeşte pe la toate festivalurile şi concertele.

Cântă de la 4 ani.... “prin baie cu tati”, prin casă, chiar şi pe stradă uneori, din senin. Pentru că spiritul de artist se manifestă când te aştepţi mai puţin.

De la "Răţuşca Uac-Uac", astăzi Cristina trece la un alt nivel. Curajoasă tare, s-a prezentat în faţa juriului cu piesa "Iubirea schimbă tot". „O alegerea îndrăzneaţă”, a remarcat Alina Eremia.

Şi Pepe s-a declarat uimit: „Mi s-a părut că eşti prea mică şi ai cântat o piesă mult prea mare. Şi ai cântat-o cu atâta patos”.

Juraţii au fost foarte încântaţi şi cum se putea altfel? Doamnisoara noastră a primit trei steluţe verzi şi merge în finala serii.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurenta printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „CRISTINA”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Un copil inventator vine la "Next Star" să prezinte ultima sa creație: un robot care rezolvă cubul Rubik. De ... Vlad Coneschi, copilul minune al roboticii. 70 de medalii de aur, invenţii de top, maşinării împotriva infractorilor şi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x