Antena Căutare

Bulgăraș, un copil care cânta pe străzi ca să-și hrănească familia, vine la “Next Star”

Joi, 23 aprilie, la Next Star, vine Bulgăraș, un copil de 13 ani, din Făgăraș, al cărui vis este să devină celebru ca să-și salveze familia de la sărăcie.

Joi, 23 aprilie, la Next Star, vine Bulgăraș, un copil de 13 ani, din Făgăraș, al cărui vis este să devină celebru ca să-și salveze familia de la sărăcie.


Copilul cânta pe străzile din Făgăraș pentru câțiva bănuți, pe care îi ducea acasă mamei, pentru mâncare, el fiind singura sursă de venit a celei care l-a adus pe lume și a celor cinci frați ai săi. Pleca de acasă la 8 dimineața și se întorcea cu bani de cartofi și de pâine la lăsarea serii, în garsoniera insalubră, fără curent electric, în care se înghesuiau cu toții. Până într-o zi, când de el a auzit un cunoscut muzician, care l-a adus la București și l-a luat în grijă. Acum, copilul învață să scrie și ia lecții de canto, la Școala de muzică a binefăcătorului său. Joi, la „Next Star”, Bulgăraș va cânta pentru prima dată pe o scenă.


Cine l-a ajutat pe copil și prin ce îi va impresiona el pe jurați, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 23 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

Copiii cu povești de viață emoționante își demonstrează talentul, la “Next Star”... Pe prima sa carte, „Cei trei muschetari”, Vasile Muraru a dat o oală de lapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x