Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Dumnezeule, ce ochi, ce mișcări, ce atitudine! Cătălina Solomoc, o puștoaică de doar 12 ani, a fermecat-o pe Loredana Groza la Next Star

Doamnelor și domnilor, așteptarea a luat sfârșit. Next Star, cel mai inedit show al momentului, a revenit la Antena 1. Dan Negru și cei trei jurați - Loredana Groza, Ștefan Bănică și Dorian Pop - promit un spectacol pe cinste, iar printre concurenții talentați se numără Cătălina Solomac.

Emisiunea Next Star, sezonul 10, a revenit pe micile ecrane, iar concurenta care a spart gheața în această seară este Cătălina Solomac, o puștoaică de doar 12 ani, care vine de la Chișinău.

Vocea ei puternică, dar și atitudinea, au dat-o gata pe Loredana Groza, care nu s-a putut abține să nu-i laude talentul: ”Dumnezeule, ce ochi, ce mișcări, ce atitudine.”, a exclamat Loredana Groza în timpul reprezentației.

Dumnezeule, ce ochi, ce mișcări, ce atitudine!  Cătălina Solomoc, o puștoaică de doar 12 ani, a fermecat-o pe Loredana Groza la Next Star

”Bravo, Cătălina. Ce show, ce mișcări.”, i-a spus Loredana la finalul show-ului, iar Dorian a completat: ”A fost bine, foarte bine!”

Cătălina a ales să cânte melodia Bang Bang, a lui Jessie J & Ariana Grande & Nicki Minaj, iar jurații au fost încântați.

”Pentru tine mă ridic în picioare, iubito. Ai DA”, i-a spus Ștefan Bănică, dar și ceilalți jurați, astfel că aceasta intră în cursă pentru a câștiga această ediție.

Cum s-a descurcat micuța moldoveancă cu ochi fermecători, află urmărind clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube