Antena Căutare

Combinație de sunete, mișcări scenice, ce mai, spectacol total! Doamne, cum cântă la vioară Lucas Kohl! Și nu oricum, ci pe monociclu! „Ne simțim ca la curtea regelui!

În marea finală Next Star, Lucas Kohl a cântat la vioară pe monociclu. Juriul profund impresionat de talentul concurentului.

În marea finală Next Star, Lucas Kohl a cântat la vioară pe monociclu. Juriul profund impresionat de talentul concurentului.

Lucas Kohl are 13 ani, din Timișoara, și este hotărât să impresioneze juriul ”Next Star”, astfel încât să le demonstreze tuturor că merită să câștige! Și în Marea Finală, Lucas Kohl a reușit să facă un număr de excepție, un spectacol de zile mari, care a lasat juriul fara cuvinte.

Și cum talentul nu e unul singur în cazul lui, Lucas cântă la pian, la fluier, dar și la acordeon. Iar la ultimul instrument nu o face oricum, ci pe un… monociclu. Decorul a fost unul pe măsură, animat, nu au lipsit personaje de circ, focul și aplauzeele! Juriul s-a simțit ca la curtea unui rege și pe bună dreptate!

Combinație de sunete, mișcări scenice, ce mai, spectacol total! Să fie oare el câștigătorul?

X-Style Kids par „băgați în priză” pe scenă! Doamnelor și domnilor, nu-i ratați! Cu pantaloni cadrilați și șepci, au făc... Yasmina Butilă, oare chiar ești făcută din „carne și oase”?! Sia, iat-o, ea îți poate înlocui dansatoarea! Juriu, la uni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x