Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Dan Negru dezvăluie povestea incredibilă a unei familii din Valea Doftanei

În Joia Mare, Antena 1 le pregăteşte telespectatorilor o ediţie specială a îndrăgitului show Next Star, o seară emoţionantă în care micuţele vedete Next Star luptă pentru eroii lor.

În Joia Mare, Antena 1 le pregăteşte telespectatorilor o ediţie specială a îndrăgitului show Next Star, o seară emoţionantă în care micuţele vedete Next Star luptă pentru eroii lor.

Omar şi Vanessa, câştigătorii celor două sezoane Next Star vin joia aceasta în platoul emisiunii cu o poveste incredibilă şi o lecţie de viaţă. Prichindeii au descoperit o familie din Valea Doftanei, mai exact o mamă care îşi creşte singură cei zece copii, în doar două cămăruţe. Soţul femeii a pierdut lupta cu cancerul şi s-a stins în urmă cu doi ani, chiar în timp ce fata cea mare trebuia să dea bacalaureatul.

Copiii muncesc toţi, de la mic la mare, în condiţii foarte grele, de la zidărie, la cărat pietre sau nisip şi munci agricole şi încearcă pe cât posibil să nu neglijeze şcoala. Zilnic, mama cumpără 17 pâini, pentru a le asigura masa. Micuţii suferă enorm pentru că lumea îi respinge uneori: „Asta e, nu decidem noi cum ne naştem! Poate într-o zi o să avem şi noi viitorul nostru” a spus plină de speranţă Denisa, cea mai mare dintre cei zece copii. „E atât de multă strălucire în ochii lor, cum rar mi-a fost dat să văd!” a spus Dan Negru în momentul în care i-a prezentat juraţilor pe cei 10 fraţi. Ştiind condiţiile grele în care trăiesc aceştia, Dan Negru le-a propus juraţilor să incerce pentru câteva minute să stea pe două canapele, aşa cum sunt nevoiţi să doarmă zilnic copiii. „Când spui zece, te gândeşti că oamenii ăştia au o casă mare. Totuşi, dorm în două camere, pe două canapele.”

Întreaga poveste va putea fi urmărită joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1.


Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video