Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Dorian Popa a fost la un pas să aibă stradă cu numele lui! Cum a ratat, la milimetru, juratul Next Star, o ocazie unică: „Nu mă așteptam!”

Înainte de marea premieră de joi, 12 martie, ora 20:00, a sezonului 10 Next Star, Dorian Popa și Șerban Copoț au venit la Neatza cu Răzvan și Dani cu cele mai simpatice detalii din culisele show-ului. Simpaticul jurat a povestit cum a fost la un pas să locuiască pe strada....Dorian Popa!

Șerban Copoț și Dorian Popa au venit la Neatza cu Răzvan și Dani și au dat detalii din culisele Next Star. Marea premieră show-ului are loc în data de 12 martie, de la ora 20, la Antena 1.

„La un pas am fost să denumesc strada „Dorian Popa”! Am ratat cu vreo două luni situația”, a spus Dorian Popa, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Exercițiu de imaginație: cum ar fi fost ca Dorian Popa să locuiască pe... Strada Dorian Popa?!

O singură zi ne desparte de marea premier a sezonului 10 Next Star, care se anunță a fi plin de surrpize!

„Nu mă așteptam să fuzionez atât de bine cu colegii mei. Vorbim de Loredana Groza și Ștefan Bănică, doi coloși ai industriei, doi oameni care sunt embleme ale industriei muzicale. Eram un pic panicat, mă întrebam dacă o să comunice cu mine, dacă o să mă exileze, dar m-au primit foarte, foarte frumos, în formula aceasta de juriu și ne super-distrăm!”, a dezvăluit Dorian Popa.

Care sunt primii concurenți care vor sparge gheața pe scena celui de-al zecelea sezon Next Star, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 12 martie, de la ora 20:00, în prima ediție a show-ului prezentat de Dan Negru și Șerban Copoț.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video