Antena Căutare

FABULOS! Aşa arată Michael Jackson la trei ani! Vă amintiți de micuțul David care... măsura un metru cu tot cu pălărie?

De-a lungul timpului, pe scena ”NEXT STAR”, au urcat copii care i-au cucerit iremediabil pe jurați, pe public și au rămas în inima telespectatorilor.

De-a lungul timpului, pe scena ”NEXT STAR”, au urcat copii care i-au cucerit iremediabil pe jurați, pe public și au rămas în inima telespectatorilor.

La doar 3 anişori, micuţul David pe campionul divertismentului, Dan Negru, care a adus un metru în platou pentru a demonstra ca esenţele tari se ţin în sticluţe mici!

Dacă la capitolul centimetri nu a stat tocmai bine, David a compensat prin talent, curaj şi naturaleţe. Iar când acest trio este pus la lucru, nimeni nu-i mai poate sta în cale.

Nu mai avem nicio îndoială: aşa arăta Michael Jackson la vârsta de trei ani! Vă este dor de David? V-ați dori să mai avem astfel de concurenți în emisiune?

Lidia Buble, jurată în cel de-al nouălea sezon „Next Star”, prima imagine din platoul emisiunii: „Doamne, ce ținută, eșt... Dan Negru, prezentatorul show-ului „Next Star”, și-a dorit să fie șofer de TIR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x