Antena Căutare

Finala Next Star 2021. Alex Lucaciu, moment inedit cu un instrument cu nume special. Un jurat i-a dat vot negativ

Alex Lucaciua făcut senzație cântând la un instrument cu nume special. Ce i-au spus jurații atunci când a încheiat numărul.

Alex Lucaciu a cântat la un instrument cu nume special în finala Next Star 2021 Galerie
Alex Lucaciu a cântat la un instrument cu nume special în finala Next Star 2021 | Antena 1

Alex Lucaciu, moment de senzație la Flautul cu goarnă, sau „Higheghe” așa cum îi spune el.

Alex Lucaciu, interpretare excepțională la un instrument cu nume special. Cum a fost taxat de unul dintre jurați

Alex Lucaciu s-a pregătit intens pentru Marea Finală a sezonului 10 din Next Star 2021. Acesta a ținut cont de toate sfaturile primite de la jurați din perioada de audiții, acolo unde a cucerit inimile tuturor cu talentul său, dar și cu zâmbetul pe care l-a afișat neîncetat.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Cine e Finalistul Serii. Alex Lucaciu merge direct în Marea Finală a sezonului 10

Iată că și de această dată, în etapa decisivă a acestui sezon, micuțul Alex Lucaciu a reușit să facă o impresie foarte bună, cântând perfect la Flautul cu goarnă care a fost și motiv de amuzament. Pasiunea pentru acest instrument special i se poate citi de pe chip, dar iată că Alex nu l-a convins pe Dorian care i-a oferit un vot negativ, lucru care îl face pe băiat să nu mai poată ajunge la votul publicului și nici nu poate câștiga marele premiu.

„Păi când termin școala repet 5 ore, și după ce îmi fac temele mai repet încă 5 ore. Am avut emoții în audiții dar când am văzut cât de frumos e, m-am bucurat”, a spus micuțul concurent înainte de a intra în scenă.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Alex Lucaciu i-a cucerit pe jurați cu zâmbetul și talentul său la vioara cu goarnă: „I-ai spart pe toți”

Alături de micuț, pe scenă, a dansat ansamblul Doina Gorjului care i-au pus într-o lumină fabuloasă momentul lui.

„Mor când bagă și zâmbet”, zice Ștefan.

Alex Lucaciu a primit două voturi de DA și unul de NU

Din păcate, Alex Lucaciu nu va intra la votul publicului pentru a putea câștiga marele premiu.

„Am atâtea de spus. Deci fii atent. Farmecul tău este irezistibil. Excelent. Răspunsul meu pentru tine este DA”, spune Ștefan Bănică.

„Alex, ai mare har. Ai ales cântecul pe care l-ai cântat cu mine și m-am emoționat. Voi fi foarte cerebrală în momentul acesta. Votul meu pentru tine în acest moment este DA”, spune și Loredana, care în timpul interpretării micuțului a cântat alături de el.

Citește și: Next Star 2021. Cum îți poți vota preferatul din Marea Finală a sezonului 10

„Alex eu nu vreau să te superi pe mine. Vorbim de marea finală Next Star și dacă aș pune în balanță momentul de audiții cu cel din finală. Ai fost bun și atunci și acum, dar trebuia să vii cu ceva mai mult, ceva nou, să te remarci din mulțime. Am pretenția că înțelegi ce înseamnă concurs. Și vei înțelelge ceea ce voi spune. Răspunsul meu pentru tine în această seară este Nu”, spune Dorian Popa.

„Mie mi se pare wow ca la vârsta lui să studieze un instrument atât de greu”, mai spune Loredana.

Află accesând acest link cum îți poți vota preferatul în Finala de popularitate a sezonului 10 Next Star 2021.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Finala Next Star 2021. Școala Gimnazială Recea, moment de acrobațe la nivelul performanțelor circarilor de renume ai lum... Finala Next Star 2021. Carla Munteanu, dans emoționant cu care le-a transmis tuturor un mesaj puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala Next Star - Sezonul 10: Școala Recea este marele câștigator Next Star 2021 Finala Next Star - Sezonul 10: Școala Recea este marele câștigator Next Star 2021 Duminica, 18.07.2021, 01:03
Video recomandate
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 29, 8 decembrie 2023. Diana vrea să se arunce de la balcon!: Nu mai am pentru ce să trăiesc!
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 29, 8 decembrie 2023. Diana vrea să se arunce de la balcon!: Nu mai am pentru ce să trăiesc! Vineri, 08.12.2023, 20:55
Maria Ene este câștigătoarea Finalei de Popularitate Next Star sezonul 10, la Antena 1. Finala, lider de piaţă

Maria Ene este câștigătoarea Finalei de Popularitate Next Star sezonul 10, la Antena 1. Finala, lider de piaţă

Grațioasa Maria Ene, cea care în cea de-a patra ediție Next Star din acest sezon, la Antena 1, a cucerit cu harpa sa inimile juraților, dar și pe ale celor de acasă, este câștigătoarea Finalei de Popularitate!

Luni, 19.07.2021, 17:15
Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

Seară încărcată de emoţii ieri la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi-a ales aseară cel de-al zecelea câştigător, în marea finală Next Star.

Duminica, 18.07.2021, 10:18
Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor

Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor

Emoțiile au luat sfărșit, iar Dan Negru și Șerban Copoț au anunțat cine este marele câștigător Next Star sezonul 10. Școala Recea i-a convins pe telespectatori că merită să câștige marele premiu de 20 de mii de euro.

Duminica, 18.07.2021, 01:01
Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damian Drăghici

Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damian Drăghici

Amir Bălteanu a impresionat pe toată lumea cu talentul său la pian, dar și prin povestea de viață pe care o are. Deși nu vede, Amir a reușit să-i umească pe jurați.

Duminica, 18.07.2021, 00:18
Ultimele știri
x