Antena Căutare

Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damian Drăghici

Amir Bălteanu a impresionat pe toată lumea cu talentul său la pian, dar și prin povestea de viață pe care o are. Deși nu vede, Amir a reușit să-i umească pe jurați.

Amir Bălteanu și Damian Drăghici au cântat împreună pe scena Next Star 2021, în marea finală a sezonului Galerie
Amir Bălteanu și Damian Drăghici au cântat împreună pe scena Next Star 2021, în marea finală a sezonului | Antena 1

Amir Bălteanu a emoționat pe toată lumea cu talentul său impresionant la pian. Acesta a cântat în marea finală a sezonului 10 alături de Damian Drăghici.

Amir Bălteanu, pe scena Next Star 2021, alături de Damian Drăghici

Amir Bălteanu are o poveste de viață destul de tristă, iar acest lucru i-a emoționat pe jurați cu adevărat. El a reușit să cânte la pian într-un mod impecabil, iar pentru acest lucru a avut nevoie și de Damian Drăghici care l-a acompaniat perfect la nai.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Amir Bălteanu este primul finalist al sezonului 10

Cei doi au reușit să pună în scenă o interpretare emoționantă a unei piese despre care Șerban Copoț a spus că „e muzică pe care o ascuți cu sufletul, nu cu urechile”.

„Sunt excelent, super. E de nedescris sentimentul. Mă cheamă pianul”, a spus copilul înainte de a intra în scenă.

„Amir, bravo, felicitări. Ți-am admirat talentul și muzicalitate. Damian, mă bucur că ai venit să-l ajuți”, spune Ștefan Bănică.

Amir Bălteanu a fost recompensat cu 3 voturi de DA de la jurați

Amir Bălteanu a fost felicitat de cei trei jurați pentru calitățile sale muzicale, acesta chiar dacă nu are capacitatea de a vedea cu ochii, este un foarte bun pianist.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Amir Bălteanu a transmis emoție pură și a făcut magie la pian. Loredana a avut lacrimi în ochi

„În seara asta m-ai emoționat la fel ca și atunci la audiții când am venit și ne-am îmbrățișat. Sper ca toți oamenii de acasă să simtă ce am simțit și noi în această finală. Aș vrea să fiu prima care să dau votul. Da”, îi spune Loredana lui Amir.

„Amir, vin pe scenă eu. Vreau și eu un pic din energia ta. Ești unul dintre exempleele care îmi arată că a înțeles ce înseamnă marea finală. E o etapă cu pretenții mari. Stimați telespectatori, când doi artiști cântă pe scenă se văd, discută vizual, dar el cu Damian cred că a discutat prin telepatie. Îți dorești să câștigi sau pentru tine faptul că ai ajuns pe scena Next Star este de ajuns?”, îi spune Dorian Popa.

Citește și: Next Star 2021. Cum îți poți vota preferatul din Marea Finală a sezonului 10

„Mi-aș dori să câștig, dar și bucuria de ajunge la Next Star este de nedescris”, a răspuns micuțul.

„Răspunsul meu pentru tine este DA!”, a fost votul lui Dorian Popa.

„Lumea sunetelor pentru tine este mult mai importantă decât este pentru noi. Că e lumea ta. acolo tu te regășești. Tu ai un auz special, care s-a dezvoltat pe parcurs. Dumnezeu ia o parte și dă pe altă parte. Ți-a dat această ureche perfectă. Next Star-ul pentru tine este o etapă, nu cred că e piatra de încercare, iar nivelul tău va crește ca pianist. E vorba de talent, iar talentul pentru mine e indiscutabil, iar răspunsul meu pentru tine este DA”, a fost votul șui Ștefan Bănică.

„E o legătură foarte interesată cu mâinile lui și mediul înconjurător”, a mai adăugat Dorian Popa.

Află accesând acest link cum îți poți vota preferatul în Finala de popularitate a sezonului 10 Next Star 2021.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Finala Next Star 2021. David Dincă, alături de Andreea Bălan pe scenă. Cât de bine a cântat el. Juriul s-a ridicat în pi... Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x