Antena Căutare

Finala Next Star 2021. Annemarie Lutsch a pus în scenă un „dans al lupilor” pentru care a fost lăudată de jurați

Annemarie Lutsch a pregătit un moment extraordinar de dans, pe scena Next Star 2021, în marea finală a sezonului 10.

Annemarie Lutsch, dans impresionant în finala Next Star 2021 Galerie
Annemarie Lutsch, dans impresionant în finala Next Star 2021 | Antena 1

Annemarie Lutsch nu a putut fi prezentă în această seară, a Marii finale Next Star 2021, dar a pregătit un dans realizat la sală, de unde s-a filmat.

Annemarie Lutsch, moment de dans cu mesaj puternic. De ce nu a putut fi prezentă

Annemarie Lutsch nu a reușit să fie prezentă în cadrul ediției deicisive a sezonului 10 din Next Star 2021. Iată că, micuța a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul Coronavirus și a fost nevoită să se izoleze în casă.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Cine e Finalistul Serii. Annemarie Lutsch merge direct în Marea Finală a sezonului 10

Dar dansul pe care l-a pregătit pentru marea finală a sezonului le-a plăcut foarte mult juraților. Acestora le-a părut tare rau pentru că nu au reușit să o vadă fizic pe fetiță dansând, dar au înțeles situația și au asigurat-o pe Annemarie că nu va fi depunctată din acest motiv.

Annemarie Lutsch a realizat o coregrafie emoționantă pentru ultima etapă a sezonului și i-a convins pe cele trei vedete de la masa juraților că merită să meargă la finalul serii în etapa de votare.

„Ea nu are niciun fel de cenzură emoțională”, a spus Loredana despre fetiă, înainte să-i vizioneze momentul.

„Pe scenă m-am simțit foarte bine. Nu mi-am imaginat că voi ajunfe în finală, atât de departe”, spune Annemarie Lutsch.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Annemarie Lutsch, dansul prin care și-a spus povestea de viață emoționantă. Cum au reacționat jurații

Dan Negru a explicat care a fost motivul pentru care aceasta a lipist, iar jurații au putut vorbi cu ea printr-un apel video. „Da, mă simt foarte bine”, i-a asigurat ea.

„Presupun că a intrat în contact cu cineva...”, întreabă Ștefan Bănică.

„Te felicit că ai venit cu un dans inedit, o temă tribală, cel puțin ca și stil coregrafic. Care este mesajul din spatele acestui dans?”, spune Loredana.

„Mesajul este prietenia, deoarece lupii stai în haită, niciunul nu se abandonează la greu”, explică Annemarie.

„Dansul lupilor”, a accentuat Loredana.

Annemarie Lutsch, 3 voturi de DA din partea juraților

„Mie îmi pare sincer rău de situația asta. Ești o fată extrem de talentată, ți-am spus lucrul ăsta de data trecută, ești și extrem de matură, dansul a fost la nivelul audițiilor chiar dacă nu l-am văzut live, din punctul meu e vedere, din ceea ce am văzut, votul meu este DA”, spune Ștefan Bănică.

Citește și: Next Star 2021. Cum îți poți vota preferatul din Marea Finală a sezonului 10

„Annemarie, îmi place foarte mult de tine, îmi place că ești o fată blândă și profundă, care a trecut prin atâtea probleme de sănătate și ai demonstrat tuturor că se poate dacă îți dorești cu adevărat un lucru. Ești un model al celor care se ascund în spatele NU-ului. Și să nu crezi că vei fi defavorizată din cauza faptului că nu ai fost live pe scenă în această seară. Talentul tău, forța, nu ți-o poate lua nimeni. În seara asta din partea mea cu tot dragul, un mare DA”, spune Loredana.

„Dan, este o situție grea și trebuie să ne sprijinim reciproc. Trebuie să repete și să se antreneze, așa cum a făcut-o până acum. Îmi doream din tot sufeltul să o văd aici și să simt emoția ei. Trebuie să ne adaptăm, asta este. Cred că cel mai bine decide publicul de acasă, așa că răspunsul meu în această seară pentru tine este DA”, spune Dorian Popa.

Află accesând acest link cum îți poți vota preferatul în Finala de popularitate a sezonului 10 Next Star 2021.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Finala Next Star 2021. Marc Patric Mitrașcă a cântat o piesă cu un mesaj emoționant. Jurații au observat un lucru la voc... Finala Next Star 2021. David Dincă, alături de Andreea Bălan pe scenă. Cât de bine a cântat el. Juriul s-a ridicat în pi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x